Svetlucava i jednostavna dekoracija koju ćete zavoleti: kako se pravi Sneško Belić od plastičnih čaša (VIDEO + NOVA GODINA)

Jedinstven ukras za Novu godinu koji ćete rado sačuvati i za praznike naredne godine - evo kako da napravite Sneška Belića od plastičnih čaša!

Želite da lako i brzo ukrasite kuću za praznike, ali ne želite da previše novca potrošite na skupe ukrase? Imamo super ideju koja je zaludela ceo Internet. piše Lepa & srećna.

NOVI EKO TREND ZA NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU: evo kako da spasete život jelki i imate savršeno okićen dom za praznike (FOTO)

Sneško Belić od plastičnih čaša je idealan ukras za dom tokom praznika, a najviše će se dopasti najmlađima. Za ovu dekoraciju potrebno vam je nekoliko pakovanja plastičniih čaša. papir u boji, heftalica i lampice za jelku.

Čaše ređajte u krug, kao na video snimku, i spajajte ih uz pomoć heftalice. Ređajte sve dok ne dobiju oblik lopte, zatim napravite još jedan, pa ih spojite. Isecite crni papir u obliku krugova za dugmiće i oči, jedan crveni za usta i napravite fišek od narandžastog papira za nos. Snešku vežite stari šal i stavite mu šešir, a za još bolji efekat ispod njega stavite lampice.

Pogledajte ceo postupak izrade u video prilogu!

Izvor: Lepa & srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.