Stari feng šui lek protiv loše energije u kući: evo u kojoj sobi treba da držite posudu sa slanom vodom

Moćan feng šui lek za čišćenje prostora od loše energije - slana voda!

Feng šui koristi slanu vodu kao lek za neutralizaciju potencijalno negativnih efekata izazvanih feng šui godišnjim letećim zvezdama u bilo kom domu ili kancelariji.

Leteće zvezde nisu prave zvezde, jer nemaju veze sa astrologijom, a pogotovo ne sa astronomijom. Predstavljaju živi simbol za definisanje energija, koje se nalaze u prostoru. One su promena energije u prostoru koja se dešava svake Nove Kineske godine.

Ovaj feng šui lek se obično koristi za feng šui zvezdu # 2 i zvezdu # 5 (neki feng šui praktikanti ga koriste i za zvezdu # 3). Sve ove negativne feng šui zvezde pripadaju feng šui elementu koji je slabiji od metalnog elementa - zvezda # 2 i zvezda # 5 su elementi Zemlje, dok je zvezda # 3 element drveta; zbog toga se koristi jak metalni element za slabljenje negativnih efekata njihovih energija.

Feng šui upozorava: ako imate kaktus u kući, ovo treba da znateFeng šui upozorava: ako imate kaktus u kući, ovo treba da znateMnogi veruju da kaktus u dom unosi negativnu energiju, ali feng šui stručnjaci tvrde da je bitno na kojem mestu držite ovu…

Osnovna ideja o godišnjim feng šui zvezdama, kao i osnove škole letećih zvezda feng šui će vam dati bolji osećaj za korišćenje slane vode kao leka.

Kada se koristi slana voda

Ako u nekoj datoj godini ove neugodne zvezde - # 2, # 3, ili # 5 - budu smeštene u vašoj spavaćoj sobi, vašoj kuhinji, dnevnoj sobi ili na ulaznim vratima, kao i u bilo kojoj drugoj oblasti u kojoj provodite dosta vremena, kao što je to možda kućna kancelarija, onda možete koristiti feng šui slanu vodu za poništenje loše energije. Međutim, ako se ove zvezde nalaze u prostoru sa ormarom, kupatilom, skladišnim prostorom ili samo praznim, neiskorišćenim prostorom u vašem domu ili kancelariji, možda nećete morati da primenite feng šui slanu vodu.

Da bi se izbegla konfuzija, važno je razumeti da ovaj lek koristi škola letećih zvezda feng šuija koja izračunava godišnje kretanje korisnih i ne tako korisnih feng šui energija (zvezda). One se cirkularno kreću po prostoru i svake godine se pomeraju za jedan drugi sektor ili baguu. Da bi se pravilno primenila ova znanja, potrebno je znanje i iskustvo feng šui majstora. Međutim, kao i kod bilo kog drugog popularnog leka, razumevanje njegove suštine je veliki deo postizanja uspeha u feng šuiju.

Zašto je ovaj lek moćan

So je drevni mineral sa dragocenim svojstvima, uključujući i jaka svojstva čišćenja, a koristi se u raznim ritualima čišćenja od davnina. So se takođe koristi u različitim tretmanima i masažama za pročišćavanje tela, jer ima sposobnost da apsorbuje negativnu, tupu, nisku energiju, ostavljajući tako energiju svežu i čistu.

Feng šui upozorenje: ova stvar u kući oslobađa negativnu energijuFeng šui upozorenje: ova stvar u kući oslobađa negativnu energijuAko ovo imate u kući, oslobođen je prolaz negativnoj energiji u vaš dom!

Jednostavno rečeno, feng šui slana voda kombinuje jake efekte pročišćavanja soli i vode u kombinaciji sa hemijskom reakcijom između metala i soli. So koja se koristi za prečišćavanje se ne konzumira; u feng šuiju, ovaj lek se odbacuje nakon određenog vremena, obično nakon jedne lunarne godine.

Nova slana voda se obično stavlja u kuću ili kancelariju pre nove kineske godine. Izgled ove vode će se vremenom promeniti, posebno ako postoji mnogo negativne energije u prostoru gde se nalazi ovaj lek. Posuda će imati nagomilane kristale soli koji prelaze njegove ivice, u nekim slučajevima prilično gusto nagomilane, tako da mnogi ljudi menjaju ovaj lek više od jednom godišnje.

Izvor: The Spruce/Moj enterijer

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.