Šaranje jaja za Uskrs 2020. godine: najslađa ideja za ukrašavanje papirom (FOTO)

Ideje za najslaše šaranje jaja - ovo će se sigurno dopastis vim mališanima, a potreban vam je samo papir u boji!

Uskrsu se najviše raduju najmlađi zbog ukrašavanja jaja, uskršnjih igara i kuckanja, a ovo je i idealna prilika da porodica bude na okupu, piše Lovesensa.

Šaranje jaja može biti sjajna prilika da aktivirate celu porodicu u zajedničkom projektu. Zato ovoga puta imamo slatku i kreativnu ideju koja će se sigurno najviše dopasti mališanima.

Reč je o jajima ukrašenih po liku omiljenih životinja vašeg deteta. Na njima se takođe mogu naći i mnoge životinjice koje su akteri raznih crtanih filmova.

Bez obzira da li je vaše dete ljubitelj morskih dubina ili više voli domaće ili šumske životinjice, uz malo papira, boja i mašte, možete zajedno stvoriti prava remek dela za uskršnju korpu.

Nova ideja za ukrašavanje jaja za Uskrs: nešto ovako maštovito do sada niste probaliNova ideja za ukrašavanje jaja za Uskrs: nešto ovako maštovito do sada niste probaliNova ideja za ukrašavanje jaja za Uskrs: nešto ovako maštovito do sada niste probali

Mnoge devojčice će kao prave princeze izabrati jednoroge ili zeke sa cvetnim venčićem, dok će dečaci poželeti da njihovo jaje bude ukrašeno kao strašni vuk ili dinosaurus.

Za ovu dekoraciju potreban vam je kolaž papir, makaze, lepak i markeri. Neka magija počne!

U slikama ispod pogledajte ideje i pronađite uskršnju dekoraciju koja će se najviše dopasti vašem detetu!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.