Prolećni feng šui: 3 saveta za novu energiju u vašem domu

Ako ste već umorni od zime i željno očekujete proleće, ovih nekoliko saveta kako da energiju proleća pretvorite u dobar feng šui u svom domu.

Privlačenje i održanje pozitivne prolećne energije zahteva samo malo vremena za obnavljanje odnosa sa prirodom. Evo načina kako da to i učinite.

Provedite vreme u prirodi

Za početak isključite televizor i kompjuter. Krenite u šetnju prirodom i zapitajte se kako želite da sada izgleda vaš dom. Dobar feng šui se ne povezuje sa novim nameštajem, već sa odnosom prema prirodi, zato iz šetnje donesite neku sitnicu, token, u svoj dom. Token može biti najobičniji kamenčić ili polomljena grana.

8 feng šui detalja koji nas štite od negativne energije u domu

Negujte cveće

Nađite vremena i raščistite nepotreban lom, raščistite prostor u svom stanu ili kući, napravite više mesta. Kupite cveće na pijaci ili ga zasadite. Promenite raspored nameštaja, to će poboljšati cirkulaciju pozitivne feng šui energije.

Feng šui pravila za sređivanje kuće

Sredite orman

Izaberite barem 2 ili 3 stvari koje niste obukli već duže vreme i poklonite ih nekom. Kristale od roze kvarca rasporedite pored kreveta u kome spavate, i bar minimalno pomerite krevet. Širom otvorite prozore i pustite životnu energiju da uđe u vaš dom.

Izvor: Lisa/ Moj stan

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.