KAKO DA PRIVUČETE BOGATSTVO U SVOJ DOM OVOG PROLEĆA: 3 najlakša feng šui trika za više novca u kući

3 jednostavna feng šui trika - Evo kako da privučete novac ovog proleća!

Kako bismo u svom domu dočekali svežu i pozitivnu energiju proleća, neophodno je da očistimo svoj životni prostor. Prema feng šuju, najvažnije je da izbacite iz doma sve stvari koje vam više ne koriste, sve ono što je pokvareno i ne budi u vama osećanja. Organizujte svoj dom i otvorite prostor za lepšu energiju.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - OVIH 5 BOJA U DOM DONOSE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Svako treba da ih ima u svojoj kući

3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA ZA VELIKU SREĆU U DOMU: Evo kako da u svojoj kući utemeljiti put ka zdravlju i obilju

Pored toga, proleće je i simbol obilja, pa prema feng šui tradiciji u svoj dom možete privući novac i bogatstvo uz ova 3 jednostavna pravila:

1. Boje koje privlače obilje

Dve najvažnije feng šui boje bogatstva i prosperiteta su ljubičasta i zlatna. Unesite u dom dekorativne predmete u boji zlata, poput činija, ukrasnih kutija ili slika na kojima se ističe zlatna nijansa. Možete u dom staviti ljubičaste jastučiće, prostirke za krevet ili uneti sveže cveće u ljubičastoj boji. Pored boje, važno je da imate i energetsku vezu sa tim predmetom, odnosno da vam se dopada i da ste zsiat želeli da ga imate u svom domu.

2. Srećne zelene biljke

Priroda je manifestacija neograničenog bogatstva i obilja, zato je važno da bude deo vašeg doma. U prvim danima proleća unesite u dom srećne zelene biljke koje čiste vazduh i donose pozitivnu energiju. Krasula i bambus se u feng šuiju smtraju za biljke koje su magnet za bogatstvo.

FENG ŠUI - 4 STVARI KOJE NIKAKO NE SMETE DA DRŽITE U DELU ZA SPAVANJE: Donose lošu energiju u domFENG ŠUI - 4 STVARI KOJE NIKAKO NE SMETE DA DRŽITE U DELU ZA SPAVANJE: Donose lošu energiju u domZa dobar feng šui je vrlo bitno da spavaću sobu oslobodite od sledećih stvari!

3. Slike koje privlače obilje

Slike mogu biti vrlo moćan magnet za obilje i energiju vašem domu. Za prilačenje novca preporuluje se da okačite na zid svetle si pozitivne slike, naročito one sa motivom vode koja teče. Veruje se da vodeni elementi u domu, poput fontane i akvarijuma, privlače energiju blagostanja, ali ukoliko nemate uslova za ovo, možete isti efekat napraviti sa slikom na kojoj se vidi more, reka koja teče ili vodopad.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.