Ovo svako želi u svom dvorištu: 10 ideja za bajkoviti letnjikovac (FOTO)

10 ideja za savršen letnjikovac u vašem dvorištu!

Da li u dvorištu imate posebno mesto za meditiranje, maštanje i druženje? Svako mašta o svojoj maloj oazi mira na otvorenom, a mi vam predstavljamo najlepše ideje za letnjikovac, piše Lovesensa.

Postoje raskošni letnjikovci od kamena i drveta, ali možete sami napraviti i one u povoljnijoj varijanti, na primer od baldahina.

Bez obzira da li želite letnjikovac u modernom ili rustičnom stilu, ili vam se više dopada boho varijanta, važno je da mu date svoj lični pečat.

Najlepše kuhinje - 15 čarobnih ideja koje će vas osvojiti: pogledajte kako da sredite kuhinju u svom domu (FOTO)Najlepše kuhinje - 15 čarobnih ideja koje će vas osvojiti: pogledajte kako da sredite kuhinju u svom domu (FOTO)Ako već odavno maštate da promenite izgled svoje kuhinje, ove ideje će vas potpuno inspirisati! Malim detaljima možete napraviti…

Stavite omiljene mirišljave sveće u letnjikovac, dodajte mu jastučiće, mirisne štapiće, detalje koji su vam dragi i napravite divan prostor za uživanje.

Ako nemate uslova da napravite letnjikovac improvizujte i igrajte se. Poređajte nekoliko taburea u bašti, stavite stočić, detalje i ukrase, a prostor za sedenje okružite trskom ili platnom.

Pogledajte ideje za prelepi letnjikovac!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.