Ova stvar je magnet za bogatstvo i dobru sreću: evo gde u kući treba da držite mačku sreće (FENG ŠUI)

Maneki neko-mačka - ova figura se smatra čudesnom u feng šui tradiciji, a evo u kojem delu kuće treba da je držite kako biste privukli novac, prosperitet i sreću!

Mada je feng šui nastao u Kini, njegova uspešna moderna primena podrazumeva više od znanja klasičnih feng šui koncepata ili tradicionalnih feng šui lekova. Dobar feng šui dom kombinuje klasične koncepte sa modernim.

Srećna mačka je lek koji dolazi iz japanske kulture, simbol je sreće, prosperiteta i bogatstva.

U idealnom slučaju, ako pratite feng šui praksu, cilj je da poželite dobrodošlicu pozitivnoj energiji i održite dobar protok energije kroz vaš dom ili radni prostor da biste uticali na pozitivnost u vašem životu.

Najlepše dnevne sobe - 20 ideja koje će vas potpuno očarati: pogledajte kako da sredite omiljeni kutak u svom domu (FOTO)Najlepše dnevne sobe - 20 ideja koje će vas potpuno očarati: pogledajte kako da sredite omiljeni kutak u svom domu (FOTO)Ako želite nešto jedinstveno da napravite u svojoj dnevnoj sobi, predlažemo vam zanimlive ideje za uređenje u 3 različita stila!

Feng šui se najbolje primenjuje ako je ugrađen u dizajn kuće, raspored nameštaja i simbole s pažljivim razmišljanjem o feng šui lekovima koje možete poželeti u vašem prostoru.

Primena srećne mačke u feng šuiju može se uporediti sa upotrebom Ganeša u indijskoj kulturi. Oba simbola su iz nekineskih kultura - srećna mačka se naziva maneki neko na japanskom. Ganeš je bog sreće na čelu uspeha, mudrosti i sreće. U feng šuiju, praktikanti i entuzijasti će koristiti srećnu mačku ili slona za sreću i blagostanje. Kao i kod svih feng šui lekova, treba da se identifikujete sa predmetom koji krasi vaš dom i vaš sveti prostor.

Koristite srećnu mačku u svom domu jer volite njenu energiju, a ne zato što vam je rečeno da je to dobro za feng šui. Svaki feng šui lek ima druge zamene, tako da ako ne dobijete dobra ili jaka osećanja od srećne mačke, onda razmotrite biljku bambusa ili statue u obliku slonova, fu pasa, zmajeva ili kornjača.

Pratite svoja osećanja, energiju ili vibracije koje dobijate od predmeta. Da li odgovara vašem ličnom stilu? Kada poledate taj predmet, da li vas to usrećuje ili ispunjava nadom? Ako se to dešava, onda imate prav stvar.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.