Ova feng šui greška donosi vrlo lošu energiju u dom: evo gde treba da čuvate knjige u svojoj kući

Feng šui stručnjaci upozoravaju - ako ovako čuvate knjige, privlačite užasno lošu energiju u dom!

Svako od nas čuva određene magazine, članke i stalno širi svoju biblioteku, ali prema feng šui stručnjacima mnoge od ovih stvari mogu doneti negativnu energiju u vaš dom, piše Lovesensa.

Feng šui stručnjaci imaju negativno mišljenje prema nefunkcionalnim stvarima u stanu, uključujući stare knjige koje za vas nemaju vrednost. Oni tvrde da su preopterećene police za knjige i čuvanje starih novina ozbiljna prepreka slobodnom protoku Ki energije, a uz to mogu nakupiti puno negativne energije u sebi, kao i bilo koji otpad.

U svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energijuU svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energijuEvo koje su feng šui greške nedopustive - ovo privlači lošu energiju u vaš dom!

Ako želite da organizujete svoj životni prostor prema feng šui smernicama, onda morate napraviti određene revizije u svojoj biblioteci. Sačuvajte knjigge koje volite i koje vam nešto znače, važne udžbenike ili klasičnu literaturu, a sve ostalo (časopisi, stare sveske, razni papiri i brošure) bacite.

Treba posebnu pažnju obratiti i na to gde u kući treba da stoje knjige. To najčešće mogu biti otvorene police za knjige ili orman posebno dizajniran za njih. Najprihvatljivija opcija ako su skrivena iza vrata koja vizuelno skrivaju sitne predmete, spašavajući stan od vidljivog nereda.

Međutim, sve se to ne odnosi na viseće police ako se nalaze neposredno iznad kreveta ili stola. Uopšte ne bi trebalo da budu u kući, jer njihova stalna lokacija iznad glave osobe deluje depresivno na unutrašnje stanje. Zaista, u ovom slučaju, stanari stana neprestano rizikuju činjenicu da će im knjige jednog dana pasti na glavu.

Kako stvoriti dobar FENG ŠUI u malom stanu: uradite ove 4 stvari i privucite sreću u svoj domKako stvoriti dobar FENG ŠUI u malom stanu: uradite ove 4 stvari i privucite sreću u svoj domFeng šui - izbacite nagrtivnu energiju iz svog malog stana! Evo koje 4 stvari treba uradite...

Ako se časopisi ili pesničke zbirke čuvaju na prozoru, treba ih ukloniti, kao i sve druge stvari sa ovog mesta. Prozorska daska služi kao provodnik pozitivne energije koja kroz prozore ulazi u kuću. U slučaju neprestanog nereda na njoj, pozitivna energija ne može da uđe u naš dom.

Pa gde je najbolje mesto za čuvanje literature? Odgovor: u zoni znanja i mudrosti, odnosno na severoistoku doma gde kruži energija znanja i sticanja novih veština.
A da bi knjige u ovom delu kuće donele najveću korist svojim vlasnicima, takođe ih je potrebno redovno čistiti od prašine i skladištiti u savršenom redu, sortirati prema temi ili imenu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.