Novogodišnja dekoracija koja razvija kreativnost i smanjuje stres: kako da sami napravite origami eko jelku (VIDEO)

Savršena praznična dekoracija za razvijanje mašte i pozitivnu energiju u domu! Kako da sami napravite eko jelku pomoću origami tehnike...

Svi volimo kada se u naš dom useli praznična čarolija, ali tradicionalna dekoracija već je viđena previše puta, skupa je i nije praktična! Ako želite nešto drugačije i kreativno, a ne želite da potrošite mnogo novca, onda imamo fantastično rešenje za vas!

U celom svetu postaje najpopularnija novogodišnja dekoracija koju ste sami napravili, osim što je povoljna, ona razvija kreativnost, maštu i potpuno je možete prilagoditi svom ukusu, piše Lisa.

Idealna jelka za male stanove i dečje sobe: mekana POM POM JELKA za najmekšu novu godinu (VIDEO + URADI SAM)...

Poznato je da origami tehnika oslobađa od stresa i čini fantastičan način da se opustite, zabavite i da napravite nešto lepo i korisno. Predstavljamo vam origami novogodišnje jelke koje će postati savršen ukras za svaki dom!

Za jednu mini papirnu jelku potreban vam je samo jedan papir zelene boje i makaze. Možda vam zvuči komplikovano ako se do sada niste isprobali u origami tehnici, ali ako pratite jednostavna uputstva verujemo da ćete uspeti već tokom prvog pokušaja.

Feng šui i novogodišnja dekoracija: kako da izaberete boje za jelku prema mestu pozitivne energije...

Ovim mini jelkama možete ukrasiti veliku novogodišnju jelku, prazničnu trpezu ili ih okačiti na zid ili plafon. Ako vam ova dekoracija izgleda previše jednostavno, možete od raznih boja praviti jelke ili po njima crtati i pisati poruke ili čestitke.

Pogledajte video i napravite svoju savršenu origami jelku!

Izvor: Lisa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.