Neodoljiva kolevka dizajnirana ljubavlju: krevetac za najmirniji dečiji san (RUČNI RAD + FOTO)

Mladi bračni par iz Francuske napravio je ovu neverovatnu kolevku u obliku meseca, a ona je postala inspiracija brojim roditeljima širom sveta koji su želeli da njihovi mališani imaju najslađe snove.

Mlada majka iz Francuske je, dok je čekala svoje prvo dete, počela za njega da pravi različite igračke, a ubrzo je i shvatila da želi da sve što ga okružuje bude najbolje i udobno!

Tako su se spisku igračaka našli i brojni krevetići i kolevke. Nije prošlo mnogo vremena, a sve što je ona dizajnirala, a njen muž, inače stolar, pravio postalo je hit na internetu i sada zajedno poseduju prodavnicu Créme Anglaise.

Međutim, jedan od njihovih proizvoda inspirisao je mlade roditelje širom sveta da za svoju decu naprave nešto slično. U pitanju je kolevka u obliku mladog Meseca.

neodoljiva_kolevka_dizajnirana_ljubavlju_krevetac_za_najmirniji_deciji_san_rucni_rad_foto_2

Priča iza nastanka ove kolekve neverovatno je romantična. Naime, nakon što je njegova žena nacrtala krevetac u obliku meseca kako bi objavila svoju trudnoću - Džoselin Kostis je odlučio da njenom crtežu da život.

Kolevka u obliku meseca je ručno napravljena, od bora i jasena francuskog porekla, manjih je dimenzija tako da može stati u bilo koji prostor, a toliko divna da biste je - nakon što je beba preraste - najradije ostavili kao dekoraciju.

Etno, boho i reciklaža: najlepši trendovi za uređenje doma

U njihovoj prodavnici mogu se kupiti različite vrste igračaka, jastučića, kolevki i krevetića, a sve je prvo pravljeno za njihovu decu, pa za sve ostale - tako da je svaki komad potpuno zdrav i prirodan.

neodoljiva_kolevka_dizajnirana_ljubavlju_krevetac_za_najmirniji_deciji_san_rucni_rad_foto_3

Izvor: Lisa / Moj Stan

 

Bojana Đorđević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.