Napravite tečnost za dubinsko pranje odeće: evo kako da izbacite skrivenu pljavrštinu iz garderobe

Super trik za dubinsko pranje odeće - napravite ovo sredstvo i vratite garderobi stari sjaj!

Sami možete da napravite tečnost koja će dubinski očistiti vašu odeću ili navlake za nameštaj, ali ne bi je trebalo prečesto primenjivati, jer je poprilično agresivna

Ne morate da plaćate dubinsko pranje odeće i navlaka za nameštaj, jer i sami možete da napravite tečnost koja će dati potpuno isti efekat i to u vašoj kadi ili lavoru.

Ova vrsta pranja vraća stvarima fabrički izgled, a ne bi je trebalo prečesto primenjivati jer je poprilično agresivna, pa na taj način može da ošteti tkaninu.

Najlepše kuhinje - 15 čarobnih ideja koje će vas osvojiti: pogledajte kako da sredite kuhinju u svom domu (FOTO)Najlepše kuhinje - 15 čarobnih ideja koje će vas osvojiti: pogledajte kako da sredite kuhinju u svom domu (FOTO)Ako već odavno maštate da promenite izgled svoje kuhinje, ove ideje će vas potpuno inspirisati! Malim detaljima možete napraviti…

Ukoliko se odlučite za pranje u kadi, u vrelu vodu sipajte četvrtinu šoljice za kafu borne kiseline, istu količinu sode u kristalima i pola šoljice praška za veš, pa dobro pomešajte da bi se svi sastojci sjedinili.

Ako perete manje komade, u lavor sipajte kofu vrele vode, dve kašičice borne kiseline, dve kašičice sode u kristalima i četiri kašičice praška za veš.

Ovo je savršen stan za romantične duše: zavirite u maštovit stančić u pastelnim bojama - terasa će vas očarati (FOTO)Ovo je savršen stan za romantične duše: zavirite u maštovit stančić u pastelnim bojama - terasa će vas očarati (FOTO)Nežan, romantičan i jedinstven - zavirite u pravi ženski stan! Terasa će vas oduševiti...

Ostavite tkanine da se natapaju tokom četiri sata, pa ih potom operite na uobičajeni način. Tokom pranja natkanine važno je daa nosite zaštitne rukavice.

Bićete iznenađeni prljavštinom vode koja će ostati iza vaših omiljenih odevnih komada, ali i njihovim novim izgledom.

Izvor: Novosti

B. J.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.