Napravite sami velikog Deda Mraza od plastičnh čaša: ovu jednostavnu dekoraciju obožava ceo Internet (VIDEO)

Napravite sami Deda Mraza - omiljeni ukras za Novu godinu!

Jednostavna novogodišnja dekoracija za koju ne treba puno novca i truda - evo kako da napravite velikog i svetlucavog Deda Mraza, piše Lovesensa.

Deda Mraz je simbol radosti, najlepših praznika, darežljivosti i dečijeg osmeha, a sada njegovu veličanstvenost možete uneti u svoj dom. Ovom ukrasu najviše će se obradovati najmlađi, a za njegovu izradu potrebne su vam crvene, roze i bele plastične čaše (ako imate, najbolje je da koristite papirne), heftalica, lepak, kolaž papir, lampice za jelku i novogodišnja kapa.

Čarobni Sneško Belić - napravite unikatan ukras koji ćete želeti da sačuvate: trik za najlepšu novogodišnju dekoraciju (VIDEO + URADI SAM)Čarobni Sneško Belić - napravite unikatan ukras koji ćete želeti da sačuvate: trik za najlepšu novogodišnju dekoraciju (VIDEO + URADI SAM)Napravite unikatnog Sneška Belića od balona i kanapa - trik za novogoišnju dekoraciju koji će vas očarati!

Čaše spajajte heftalicom ukrug, kao na video snimku, dok ne stvorite veliku crvenu loptu. Ispod lopte treba da ostavite šupljinu u koju ćete staviti lampice. Napravite još jednu manju kuglu od plastičnih čaša bele boje, ali u sredini kugle treba da budu roze čaše koje predstavljaju Deda Mrazovo lice (pogledajte video snimak). Potrebno je belu kuglu od plastičnih čaša zalepiti za crvenu, a za oči, usta i kaiš koristite kolaž papir. Ne zaboravite da Deda Mrazu stavite njegovu novogodišnju kapu, a unutar njega stavite lampice koje će učiniti da ukras savršeno izgleda u mraku.

Nadamo se da smo vas inspirisali, a u video prilogu pogledajte detaljan postupak izrade Deda Mraza!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.