Najlepše kuhinje - 15 čarobnih ideja koje će vas osvojiti: pogledajte kako da sredite kuhinju u svom domu (FOTO)

Ako već odavno maštate da promenite izgled svoje kuhinje, ove ideje će vas potpuno inspirisati! Malim detaljima možete napraviti čuidesnu kuhinju u svom domu...

U kuhinji se igramo začinima pripremajući sa ljubavlju omiljena jela porodici i prijateljima. Baš zato je važno da ovaj prostor bude uređen tako da bude praktičan, ali i da se u njemu osećate prijatno i zadovoljno.

Maštovite duše koje vole detalje sigurno će želeti u kuhinju da unesu malo boho detalja, poput sveća, suvog i zelenog cveća i ukrasnih tanjira.

Na društevenim mrežama ljudi sve viša lajkuju male kuhinje ispunjene zanimljivim detaljima. Takođe, umesto visećih delova sve češće viđamo otvorene police na zidovima kako bi se posuđe videlo i dallo kuhinji poseban estetski pečat. Na policama u kuhinji možete poređati i raznovrsne sveže začuine u saksijama i tako spojioti lepo i korisno.

10 saveta za lako i brzo sređivanje kuće: ako ovo uradite, dom će uvek biti čist i uredan10 saveta za lako i brzo sređivanje kuće: ako ovo uradite, dom će uvek biti čist i uredanAko sanjate o tome da vam kuća uvek bude maksimalno sređena i uredna, a ne znate kako da izvedete ovu moćnu transformaciju,…

U rustičnim kuhinjama dominira reciklirano drvo i ovakav izbor kuhinje daje domu posebu toplinu. U ovakvim kuhinjama imamo savršen spoj lepote i funkcionalnosti. Umesto zatvorenih kuhinjskih delova, mnogi biraju karirane "zavese" koje skrivaju unutrašnoj kuhinjskih elemanta i čine da prostor izgleda jedinstveno.

Za mnoge je najzahvalniji i najlepši minimalistički stil uređenja kuhinje. Ove kuhinje najčešće odlikuje bela boja, malo posuđa, malo detalja, a od ukrasa u njima se izdvajaju mini cvetni aranžamni u nežnim bojama.

Romantične duše će svakako posebnu pažnju posvetiti shabby chick uređenju kuhinje. U ovim kuhinjama elementi izgledaju restaurirano, a ukrašavaju ih predivne pastelne boje. Često u ovakvim kuhinjama na zevesama, tanjirima, stolicama, tapetama i kuhinjskim elemantima dominiraju cvetni motivi.

Pogledajte slike 15 zanimljivih kuhinja - koja je se vama najviše dopada?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.