MALA ČAROBNA KUĆA I RAJSKA BAŠTA: Dom na porodičnoj farmi u koji ćete se odmah zaljubiti (FOTO, VIDEO)

Mala i slatka kuća u čarobnoj bašti - pogledajte dom iz najlepših snova!

Rubi, baštovanka sa Novog Zelanda,na placu svoje porodične farme izgradila je autentičnu malu kuću sa dodatnim objektima, a sam dizajn kuće, njena organizovanost malog prostora i detalji potpuno će vas oduševiti.

kuca-mala.jpg2

Rubi je odrasla na porodinoj farmi na kojoj su živeli svi njeni članovi porodice godinama unazad. Kako bi ostala povezana sa zemljom za koju je sentimentalno vezana, a izgradila vlastiti dom, Rubi je odlučila da napravi malu i jednostavnu kuću u svom stilu.

mala-carobna-kuca-i-rajska-basta-dom-na-porodicnoj-farmi-u-koji-cete-se-odmah-zaljubiti-foto-video2

Pročitajte još:

Sve je stalo u samo 15 kvadrata, a kuća izgleda čarobno: zavirite u najlepši mali praktičan dom (FOTO, VIDEO)

Mala boho kuća u koju ćete se zaljubiti: zavirite u jednostavan dom sa romantičnom dekoracijom (FOTO)

Kuća je okružena biljkama, cvećem i baštom koja izgleda kao rajski kutak, a kako bi imala dovoljno prostora u maloj kući, oko nje izgradila je i par dodatnih objekata - kupatilo, toalet i vešeraj.

kuca-lepa

Ova neverovatna mala kuća smeštena je na vrlo posebnom mestu, a dodatnu čar daju joj biljke koje se penju po njenim zidovima i čine da izgleda kao dom iz bajke.

Većina nameštaja u kući napravljena je od drveća koje je raslo na Rubinoj farmi, a posebno se ističe veliki trpezarijski sto. Kuhinja je mala, ali vrlo funkcinalna, što je za Rubi izuzetno važno jer uživa u kuvanju.

kuca-mala.jpg5

U kući se nalazi peć okružena kamenom, improvizovan prostor za opuštanje kao dnevna soba, ali i predivna i svetla spavaća soba iz koje se pruža pogled na okolno zelenilo. Unikatan detalj u kući su i kvake za vrata napravljene od školjki.

kuca-mala.jpg4

Kako bi uštedela prostor u domu, Rubi je napravila kupatilo, toalet i vešeraj kao spoljne građevine. Pod u kupatilu je od kamena, a tuš kabina od stakla. Izgleda vrlo prirodno, a istovreeno i luksuzom. Pošto se Rubi bavi ronjenjem, surfovanjem i uživa da pliva, i kupatilo ima morske elemente za dekoraciju kao što su korali.

BOŽANSTVENA KUĆA U BELOM: Zavirite u čaroban dom sa Instagrama koji će osvojiti i vaše srce

Poseban komfor ovom domu daje i kada na otvorenom koja je smeštena na drvenoj platformi. Zamilite kako se kupate u umirujućoj kupki, okruženi zelenilom i cvećem - čaroban ritual opuštanja za kraj dana.

Pogledajte kako izgleda ova predivna kuća u video prilogu!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.