Letnji stil u vašoj kući: 7 trikova koji će uneti u dom svežinu u vrelim letnjim danima

Ovo su predmeti bez kojih leto ne može da počne!

Sa sve višim temperaturama koje su zavladale imamo utisak kao da je leto već počelo! Kako bismo se zaista dobro pripremili za mnoge najdraže godišnje doba, malo smo istražili bez kojih predmeta savršeno leto jednostavno ne može da počne! Dugi letnji dani i opuštene tople noći koje su idealne za boravak na otvorenom sa sobom nose i česta druženja s prijateljima i porodicom, potrebu za svežim i prozračnim enterijerom, laganim tkaninama i opuštenim dekorom pa pogledajte u nastavku šta vam sve može pomoći da svoj dom pretvorite u ležeran letnji prostor.

5 najboljih načina da se spakujete za put: kako najefikasnije složiti garderobu i spakovati sve što vam je potrebno

Lagane zavese

Prozračne i lagane zavese zaštitiće vas od najjačeg sunca, propuštajući pritom dovoljno vazduha u vaš prostor kako bi on bio okupan suncem i ugodan za boravak. Poluprozirne zavese ne morate da zadržite samo u unutrašnjosti svoga doma. Postavite ih na terasu i time ćete dobiti ne samo dodatnu privatnost nego i pravi letni doživljaj prostora.

letnji_stil_u_vasoj_kuci_7_trikova_koji_ce_uneti_u_dom_svezinu_u_vrelim_letnjim_danima_sensa_2

Umetnost koja podseća na more

Iako smo kilometrima daleko od plaže, to ne znači da ne možemo maštati o godišnjem odmoru i opuštenim danima prepunima morskih radosti. U sanjarenju nam pritom uvek mogu pomoći umetnička dela, slike i fotografije koje prikazuju čarobni okean, divlje obalne krajolike, život na plaži i talase.

letnji_stil_u_vasoj_kuci_7_trikova_koji_ce_uneti_u_dom_svezinu_u_vrelim_letnjim_danima_sensa_3

Vaze prepune zelenila

Keramičke vaze zanimljivih geometrijskih oblika i izražajnih tekstura u neutralnim bojama savršen su izbor za laki letni dekor. Ispunite ih svežim zelenilom (poslužite se i kojom egzotičnom biljkom), grupišite različite komade i stvorite tako odličan ukras u svome domu.

Tkanine za sto s prugicama

Prugice su jedan od klasičnih uzoraka koji je idealan za ovo doba godine, a sto prekriven stolnjakom s prugicama uvijek će izgledati atraktivno u svojoj jednostavnosti. Kombinacija crne i bele boje sa zemljanim nijansama uvek je dobitna pa potražite takve primere u radnjama i online.

letnji_stil_u_vasoj_kuci_7_trikova_koji_ce_uneti_u_dom_svezinu_u_vrelim_letnjim_danima_sensa_4

Posuđe za serviranje

Planirate li puno različitih okupljanja, za ovo leto dobro će vam doći jednostavno i lagano posuđe za serviranje hrane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.