Lako, brzo i povoljno - napravite najlepšu dekoraciju za Novu godinu: potrebna vam je jedna stva koju sigurno već imate u kući (FOTO + VIDEO)

Praznična magija već od početka decembra počinje da nam greje dušu, ali krajnje je vreme da novogodišnja bajka ispuni i naš dom, piše Lovesensa.

Ako nemate vremena da pravite komplikovane ukrase, želite da uštedite novac i volite jednostavnu dekoraciju sa ukusom, onda imamo sjajnu ideju za vas.

Sigurno u domu imate mirišljavu sveću, a ukoliko nemate za nju nećete potrošiti puno novca. Predlažemo vam nekoliko jednostavnih, ali čarobnih i efektnih kombinacija za prazničnu dekoraciju u kojoj glavnu ulogu imaju mirišljave sveće.

Mnogima se dopada jednostavna dekoracija sa svećama u ukrašenoj teglici jer se lako pravi, a izgleda čarobno. Teglicu možete ukrasiti notnim zapisima prazničnih pesama, sušenim voćem, cvećem, mahovinom, šišarkama ili kolaž papirom ili platnom napraviti Deda Mraz teglice.

Neobična jelka za doček 2020. godine koju će svako poželeti u svom domu: lako i brzo napravite najlepše novogodišnje ukrase (FOTO)Neobična jelka za doček 2020. godine koju će svako poželeti u svom domu: lako i brzo napravite najlepše novogodišnje ukrase (FOTO)Predivna i jedinstvena ideja za novogodišnju jelku... Ove ukrase možete lako sami da napravite!

Za boho mirišljavu dekoraciju predlažemo da sveće ukrasite začinima, na primer bosiljkom, ruzmarinom ili cimetom. Osim što će izgledati dekorativno, učiniće da vaš dom ispuni predivan miris.

Takođe, na društvenim mražama popularne su sveće u voću, odnosno sveće u pomorandži ili jabuci ili one koje su ukrašene suvim voćem.

Dekoracija bez koje je nemoguće zamilsiti prazničnu čaroliju svakako su novogodišnji i božićni aranžmani u kojima dominiraju sveće, a postoji i nekoliko jednostavnih načina da napravite i unikatne svećnjake (pogledajte video u nastavku teksta).

Pogledajte slike i video snimke divnih dekoracija sa svećom i napravite slične ukrase za svoj dom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.