Kućica iz bajke sa pogledom na more: ovaj dom je nešto najlepše, a unutrašnjost će vas posebno iznenaditi (VIDEO)

Kućica iz mašte - mali dom u srcu šume sa pogledom na more! Pogledajte kako izgleda spolja i iznutra, bićete pozitivno iznenađeni...

Ako ste kao deca zamišljali kako izgledaju kućice iz bajke koje su smeštene u srcu šume, onda je ova vikendica definitivno odraz naše mašte.

U Vankuveru, direktno pored mora, u samoj šumi, nalazi se predivna vikendica, direktno kao da se iz bajke i snova preselila u javu.

kucica-iz-bajke-sa-pogledom-na-more-ovaj-dom-je-nesto-najlepse-a-unutrasnjost-ce-vas-posebno-iznenaditi-video2

Brus Vinkler, vlasnik ove sjajne kućice, zajedno sa timom arhitekti i dizajnera, osmislio je ovu čarobnu kuću kako bi imao lepo i prijatno mesto za odmor na koje može da pomogne kada se umori od gradske buke i gužve.

Pored neprocenjive privlačnosti same kućice, nemoguće je da ne primetite neverovatnu lokaciju na kojoj se vikendica nalazi - u šumi sa pogledom na okean. Vlasnik vikendice ima priliku da posmatra čarobne izlaske i zalaska Sunca, pa čak i igru kitova i foka.

kucica-iz-bajke-sa-pogledom-na-more-ovaj-dom-je-nesto-najlepse-a-unutrasnjost-ce-vas-posebno-iznenaditi-video5

Ova kuća je izgrađena sa puno ljubavi. Krov je ručno rađen od kedra, a svaki kamen zida je pažljivo ređan. Eksterijer vikendice podseća nas na neka stara vremena i svet mašte, dok je unutrašnjost iznenađujuće savremena i praktična.

kucica-iz-bajke-sa-pogledom-na-more-ovaj-dom-je-nesto-najlepse-a-unutrasnjost-ce-vas-posebno-iznenaditi-video3

Kako bi svoj dom učinio funkcionalnim za svakodnevni život, Brus je neobičan i hirovit stil ostavio pred vratima vikendice, a u enterijeru spojio moderan i rustični stil sa praktičnom organizacijom doma.

Kuhinja je ugaona i vrlo je organizovana i komforna za pripremu obroka. U dnevnoj sobi pažnju privlači kamin od kamena koji održava toplotu u domu, dok sto za ručavanje stoji pored prozora sa koga se pruža predivan pogled na okean.

kucica-iz-bajke-sa-pogledom-na-more-ovaj-dom-je-nesto-najlepse-a-unutrasnjost-ce-vas-posebno-iznenaditi-video888

Svaki delić prostora u ovoj kući je dobro iskorišćen, pa čak i stepenice koje vode do potkrovlja u kojem se nalazi prostor za spavanje, pružaju mogućnost za skladištenje.

Visina ove vikendice sprečava da dom bude skučen, već odaje osećaj toplote i komfora. Dominantni prirodni materijali čine da se osećate kao kod kuće.

Kupatilo je takođe jednostavno i funkcionalno.

Brus ovu kućicu doživljava kao svoj dom, iako ističe da se ponekad oseća kao da živi u bajci. Ipak, kako objašnjava, najveća prednost ovog doma je što ljudima mami osmeh na lice, a to je retka stvar sa kojom se malo građevina može pohvaliti.

Pogledajte u video prilogu kako izgleda cela kuća!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.