KLASIČNA JELKA ODLAZI U ZABORAV: pogledajte novi mini projekat kićenja jelke koji ćete zavoleti (VIDEO)

Novogodišnja jelka je drvo sreće i ljubavi koje svi želimo da imamo u domu tokom praznika, ali pojavio se lepši i jednostavniji način kićenja jelke koji ćete poželeti da isprobate!

Tradicionalne novogodišnje jelke zauzimaju previše prostora u domu i skupe su, ali imamo odličnu zamenu za jelku koja će vas potpuno očarati, piše Lovesensa.

Smanjite troškove i teškoće sa postavljanjem i skladišetenjem klasične jelke, već i vi probajte popularnu jelku na zidu! Ovaj trend je oduševio mnoge kreativce na Internetu, a neće vam biti potrebno puno materijala da izvedete ovaj projekat.

Prvo na zidu napravite oblik jelke uz pomoć izolir ili klasične lepljive trake, kao na video snimku. Zatim preko ivica jelki zalepite žičanu girlandu, a onda punite sredinu. Kada je jelka spremna, ukrasite je lampicama i novogodišnjim ukrasima po želji.

Za tradicionalan izgled ispod jelke napravite improvizovano postolje od drveta uz zid i poređajte poklone. Ne zaboravite na vrh da zalepite zvezdu.

Pažljivo birajte lepljivu traku za ovu dekoraciju i isprobajte je pre izrade jelke, kako ne biste izabrali onu koja ostavlja tragove ne zidu.

Još jedan plus za ovu dekoraciju je to što ćete je lako raskititi, a i cela je izrađena od veštačkog materijala pa ćete sačuvati život prirodnoj jelki.Pogledajte ceo postupak izrade u video snimku!Pogledajte ceo postupak izrade u video snimku!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.