KAKO ŠEĆEROM OFARBATI JAJA ZA USKRS: neverovatna trik koji svi žele da probaju (VIDEO)

Jednostavna tehnika za ukrašavanje uskršnjih jaja - probajte ovaj super trik sa šećerom!

Ukoliko još uvek nemate ideju kako lako i brzo da ofarbate jaja i dobijete originalne šare, imamo odličan predlog za vas, piše Lovesensa.

Mnogi od nas nemaju dara za umetničko oslikavanje uskršnjih jaja, ali jedinstevne šare mogu se dobiti i na mnogo lakši način. Ovaj trik oduševio je mnoge kreativce i praktične osobe, jer u samo nekoliko koraka možete napraviti divna uskršnja jaja bez puno truda.

Farbanje jaja za Uskrs - istopite ovu namirnicu i napravite divne šare na jajima: mali trik za predivan efekat mermera (VIDEO)Farbanje jaja za Uskrs - istopite ovu namirnicu i napravite divne šare na jajima: mali trik za predivan efekat mermera (VIDEO)Jedinstven trik za postizanje efekta mermera na uskršnjim jajima - potrebna vam je ova namirnica!

U manju posudu sipajte oko 5 kašika šećera. Važno je da dno posude bude prekriveno šećerom. Na šećer sipajte boju za farbanje jaja tako da površina šećera bude prekrivena željenom bojom.

Stavite tvrdo kuvano jaje u posudu i poklopite je. Počnite da tresete posudu kako bi se celo jaje uvaljalo u šećer, ali budite pažljivi i nemojte brzo pomerati posudu da se jaje ne bi razbilo.

3 originalna načina farbanja jaja za Uskrs: ove trikove još niste probali (FOTO + VIDEO)3 originalna načina farbanja jaja za Uskrs: ove trikove još niste probali (FOTO + VIDEO)Novi trikovi za lako, brzo i zanimljivo šaranje uskršnjih jaja - ovo morate da probate!

Nakon što je celo jaje prekriveno šećerom, ostavite ga da se osuši i da se šećer stegne. Sa osušenog jajeta četkicom skinite višak šećera. Dobićete divno uskršnje jaje sa originalnom šarom i teksturom.

Pogledajte video snimak i još neke zanimljive ideje za ukrašavanje uskršnjih jaja!

Postupak šaranja jaja šećerom pogledajte u 4 minuti i 50 sekundi video priloga.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.