KAKO SE PRAVE NEŽNI I MEKANI UKRASI ZA JELKU: ručni rad i najlepša dekoracija uz pomoć igle i konca (URADI SAM + FOTO)

Mekani i nežni novogodišnji ukrasi od filca savršeni su za novogodišnju jelku, a sigurno smo da ćete osloboditi kreativnost i osetiti radost praznika tokom izrade!

Klasične kugle na jelkama za mnoge više nisu dovoljno inspirativne! Želimo kreaciju, želimo jedinstvene ukrase pravljene našom rukom! Evo kako da na jednostavan način sami napravite mekane ukrase, uz pomoć igle i konca, piše Lepa & srećna.

Unikatna novogodišnja dekoracija za ljubitelje životinja: kako da napravite jednorog jelku od zimzelenih grančica (VIDEO)...

Deda Mraz, Sneško Belić, jelka, zvezda, srce ili čarapa za poklone - sve te divne novogodišnje ukrase možete sami napraviti od filca. Ova dekoracija je idealna ako u kući ima male dece, ovde se ništa ne može polomiti, niti se dete može povrediti. Takođe, ako u kući imate starijeg mališana, sigurno smo da će vam rado pomoći da napravite ovu kreativnu dekoraciju.

Za mekane ukrase potrebni su vam  filc, makaze, olovka, konac, igla i sintetička vata. Na materijalu nacrtajte oblik ukrasa koji želite (na slikama pogledajte razne novogodišnje oblike za inspiraciju), a zatim ga isecite makazama. Napravite još jedan takav oblik, pa ih zašijte jedan za drugi, odnosno spojite ručnim porubom. Preporučuje se da koristite drugačiju boju od materijala, jer tako ukrasi izgledaju kreativnije i originalnije. Tokom porubljivanja ostavite mali prorez na ivici kroz koji ćete moći da ubacite sintetičku vatu (može i pamučno ili vuneno punjenje), a zatim dovršite porub. Na vrhu ukrasa probušite rupicu kroz koju ćete da provučete konac ili prišijte traku, što je neophodno da biste ukras zakačili za jelku.

7 predivnih predloga kako da napravite i ukrasite eko jelku...

Dajte mašti na volju, jer na ovaj način možete praviti ukrase raznih oblika i dekorisati ih omiljenim bojama i teksturama. Na primer, na ukras u obliku jelke možete da prišijete perlice, napravite jelku u dve boje (belu sa crvenom pozadinom) ili Sneška Belića sa šeširom i kapom.

Pored novogodišnjih oblika, predlažemo da napravite ukrase u obliku početnih slova imena članova vaše porodice, oblik srca ili oblik porodične kućice, šta god da izaberete, sa ovim unikatnim i mekanim nakitom za jelku nikako nećete pogrešiti.

Probajte da napravite ovaj ukras i obradujte nas slikama novogodišnje dekoracije u vašem domu koje možete poslati porukom na Fejsbuk stranicu Novo iz Love Sensa!

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00006

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00001

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00002

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00004

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00005

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00008

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00009

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00010

napravite-mekane-ukrase-jelku-rucno-radjena-novogodisnja-igle-konca-foto-uradi-sam00011

Izvor: Lepa & srećna

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.