Kako da vaš mali stan uvek bude uredan: 6 trikova za super organizaciju malog doma

6 ideja kako da sredite, očistite i osvežite svoj mali stan! Za dom koji je uvek uredan!

Život porodice u maloj kvadraturi može biti problematičan iz samo jednog razloga - loša organizacija prostora.

Najčešće nered nestaje usled nedostatka prostora za odlaganje stvari, ali uz nekoliko potpuno jednostavnih trikova možete učiniti da vaš mali stan bude u minimalističkom stilu, ima više prostora i uvek bude uredan.

8 plastičnih stvari koje ne treba da imate u kući: loše utiču na zdravlje, a možete ih lako zameniti8 plastičnih stvari koje ne treba da imate u kući: loše utiču na zdravlje, a možete ih lako zamenitiEvo kojih 8 predmeta od plastike više ne treba da koristite - negativno utiču na zdravlje i prirodu!

Pratite sledeće korake i od svog malog stana napravite lepu i urednu oazu:

1. Iskoristite sav prostor za skladištenje stvari

Idealan prostor za skladištenje stvari u malom stanu je ispod kreveta ili fioke koje se nalaze u krevetu i garniturama. U ovaj prostor možete staviti garderobu koja nije za trenutnu sezonu tako što ćete je spakovati u vakum kese. Takođe, možete ovde skladištiti prazničnu dekoraciju, obuću u kutijama ili knjige. Ukoliko imate prostrano dvorište, možete napraviti malu kućicu za skladištenje ili drveni sanduk u kojem ćete odlagati stvari iz kuće koje vam trenutno nisu potrebne, a ne želite da ih bacite.

2. Okačite stvari na zid

Zid nije samo prostor na kojem možete da kačite slike ili fotografije. Samo čiviluk je odličan dodatak za odlaganje jakni, torbi i rančeva. Na primer, u dečijoj sobi možete napraviti poseban čiviluk na kojem deca mogu odlagati rančeve i torbe. Cveće možete okačiti na zid pomoću kukica i visećih saksija. Police na zidu u dnevnoj sobi su savršen kutak za knjige, sitnice i dekoraciju, dok police u kupatilu predstavljaju dobar izbor za skladištenje peškira i kozmetike.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.