Kako da uredite dom prema svom horoskopskom znaku

Zemljane boje idealne za Bika, maksimum luksuza za Lava!

Volite li dom prepun efektnih komada nameštaja i sitnih uspomena ili ste ipak skoloniji totalnom minimalizmu? Bez obzira na na ono što volite, uređenje životnog prostora u skladu sa horoskopskim znakom vaš dom će da učini još udobnijim.

1. OVAN - funkcionalnost

U vašem životnom prostoru sve mora da bude vrlo dobro složeno i pristupačno. Nemate strpljenja da se zamarate s puno detalja. Radi usklađenja sa vašom ogromnom energijom, preporučuje vam se da prilikom uređenja doma koristite intenzivnije i svetle boje.

2. BIK - udobnost

Kauč i krevet vama su najvažniji delovi nameštaja u kući. Kvalitet je na prvom mestu, a birajte prirodna vlakna koja vam stvaraju ugodnu i opuštajuću atmosferu. Za Bikove su idealne zemljane boje. Ukoliko ne koristite neke stare komade nameštaja, [to pre ih poklonite, vama ne prija da zatrpavate dom stvarima iako vam se ponekad čini da vam sve treba.

3. BLIZANCI - komunikacija

Blizancima je komunikacija na prvom mestu pa im je neophodan moderan i multifunkcionalan nameštaj. U tom slučaju valja da se pobrinete za kvalitetne i estetski zanimljive zidne nosače ili pak vrhunske police za TV ekrane i računare, dok je nužno osigurati i superbrzi internet.

4. RAK - porodica

Ukrasite čitav zid ili ipak kompletan hodnik uokvirenim fotografijama svoje uže i šire porodice kao i nekim uspomenama iz prošlosti. S obzirom na to da ste sentimentalna duša, ti će vam komadići značiti puno više nego kakav najnoviji trendi komad nameštaja o kojem svi pričaju.

5. LAV - luksuz

Kao pravi predstavnik svog horoskopskog znaka, vi sebi uvek priuštite najbolje što možete. Uvek ćete ponosno svoju postojeću kolekciju obogatiti nekim novim atraktivnim dizajnerskim komadom nameštaja. Za vas su idealne tople boje.

Horoskop ljubavne karme: 11 astro kombinacija znakova kojima je suđeno da budu zajedno...

6. DEVICA - red i funkcija

Device su najpoznatije po svom osećaju za red i disciplinu, što se vidi na njihovim policama u domu. Svakako je da će iskoristiti svaki pa i najmanji prostor, ali neće nikada držati nešto što nema svoju funkciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.