Kako da napravite 3D novogodišnju zvezdu: ovo je vrlo popularan ukras za doček 2019. godine (VIDEO)

Ideje za jedinstvenu novogodišnju dekoraciju - evo kako se pravi 3D novogodišnja zvezda!

Najlepša čarolija pri ukrašavanju jelke jeste kada na vrh stavite zvezdu, a ove godine možete napraviti jedinstvanu 3D zvezdu koja će se savršeno uklopiti u svaki tip novogodišnje dekoracije, piše Lovesensa.

Maštovita i originalna novogodišnja 3D zvezda pravi se od papira, a potrebni su vam još lepak i makaze. Zvezdu možete staviti na jelku ili za nju ostaviti posebno mesto u domu.

6 načina da napravite pahuljice od papira: ideje za kreativan i maštovit novogodišnji ukras (VIDEO)6 načina da napravite pahuljice od papira: ideje za kreativan i maštovit novogodišnji ukras (VIDEO)Iskoristite maštu i novogodišnju čaroliju - evo kako da napravite divne pahuljice od papira i ukrasite dom za praznike!

Na Internetu su naročito popularne svetlucave 3D zvezde, a njih lako možete napraviti tako što unutar zvezde stavite lampice. Takođe, u bolje snadbevenim radnjama za prodaju dekoracije mogu se kupiti šabloni za izradu zvezde, pa je potrebno samo da ih sastavite.

Zvezdu možete ukrašavati raznim bojama i šarama, a ukoliko volite skandinavski stil, onda se odlučite za jednostavne bele ili one sa čipkastom šarom.

Predlažemo vam 3 načina za izradu novogodišnnje 3D zvezde - pogledajte video priloge! 

 

 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.