Jesen je fenomenalna za privlačenje pozitivne energije: ako ovo uradite, sreća će se ubrzo useliti u vaš dom (FENG ŠUI)

Feng šui saveti za jesen - evo šta u narednim danima treba da uradite u svom domu!

Jesen je na pomolu! To znači da je vreme da se opustite i pripremite se za zimu koja je pred nama.

Sve u svemu, jesen je fenomenalno vreme za povezivanje sa prirodom i oživljavanje vašeg doma.

Feng šui se stalno menja, a samim tim i vaše okruženje treba menjati. Održavanje dobrih, protočnih vibracija u vašem domu važno je, a tokom jeseni nekoliko promena može vam pomoći da uvećate pozitivnu energiju i smanjite lošu. Sledite neke od ovih jednostavnih saveta za jesen.

Koju biljku treba da držite u dnevnoj sobi, a koju u kuhinji: pravilno rasporedite cveće po prostorijamaKoju biljku treba da držite u dnevnoj sobi, a koju u kuhinji: pravilno rasporedite cveće po prostorijamaSobne biljke mogu iz vazduha da uklone čak 87 posto zagađivača, a promišljeno razmeštene pružaju više koristi

Sa promenom sezone takođe dolazi i do promene energije. Feng šui vam može pomoći da sinhronizujete dom sa bilo kojim godišnjim dobom i može vas uskladiti s prirodom.

Ako nemate vremena i novca za putovanja, pronađite se u uređenju kuće, na primer. Tako ćete maksimalno iskoristiti dobru energiju u vašem domu i osloboditi se negativnosti. Sledite ove jednostavne feng šui savete kako biste dom učinili ugodnim i toplim za jesen.

U feng šuiju jesen je metalni element koji predstavlja vezivanje. Metal ima mogućnost da drži druge elemente i objedinjuje ih, stimuliše inteligenciju i mentalnu snagu. Ovo se može preneti u vaš dom dodavanjem ovalnih ukrasa, jer ovalni oblik predstavlja i oponaša metal. Najbolje boje za predstavljanje metala su srebrna, siva i crna. Dodavanjem ovih komponenti u vaš dom, privući ćete pozitivnu energiju koja odgovara i odražava jesenju sezonu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.