Jedan jednostavan TRIK napravite u svojoj dnevnoj sobi: odmah ćete primetiti sjajnu razliku

Savršen trik za manju dnevnu sobu - vrlo je jednostavno, a vašem domu daće sasvim novi izgled i osećaj udobnosti!

Svetla i prostrana dnevna soba svakom domu daje jednu sasvim novu dimenziju, osećaj udobnosti i estetike, ali ne postoje uvek uslovi za ovakvu želju, piše Lovesensa.

Pre nego što je električna energija ispunila naše domove svetlom, koristio se jedan sjajan i proveren trik - OGLEDALA.

Tada su ogledala imala posebno mesto u svakom dnevnom boravku ili prostoriji za goste. U pitanju su masivna ogledala sa izrezbarenim okvirom, često ovalnog oblika.

Stručnjaci za uređenje eneterijerea i dalje primenjuju trik sa ogledalom kako bi u dnevnoj sobi stvorili vizualni utisak većeg porostora sa više svetlosti.

Stan u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled: predivan dom u nežnim nijansama podseća nas na MIR i LJUBAV (FOTO)Stan u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled: predivan dom u nežnim nijansama podseća nas na MIR i LJUBAV (FOTO)Dom koji budi najlepše emocije - zavirite u najlepši stan na Instagramu!

Ako imate manji dnevni boravak u kojem ne dopire dovoljno svetla, onda obavezno isprobajte trik sa ogledalom i razlika će ubrzo biti primetna.

Veliko ogledalo stavite pored prozora i posmatrajte kako se prostorija ispunjava dodatnom svetlošću Sunca. Osim toga, vaša dnevna soba dobiće dubinu i efekat prostranosti.

isprobajte!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.