Izabrana najmoćnija BOJA za 2020. godinu - veruje se da ima psihičke moći: ako je imate u kući, dogodiće vam se lepe promene

Stručnjaci ističu da je ovo najpopularnija boja u 2020. godini - evo šta će uneti u vaš dom!

Pantone je vodeći autoritet u oblasti boja, a izbor stručnjaka velike kompanije često izuzetno utiče na modu u svim aspektima, piše Lepa & Srećna.

Izbor kompanije Pantone za 2020. godinu pao je na kobalt-plavu!

Jaka, veoma intenzivna nijansa plave ne uklapa se baš lako u modne trendove, napominju stručnjaci.

Nešto mirnija ultramarin nijansa može da nađe svoje mesto, naročito u detaljima ili efektnim komadima kakve su večernje haljine.

Koju boju i simboliku nosi vaše ime: ovo su moćna i čarobna hrišćanska imena za dečake i devojčiceKoju boju i simboliku nosi vaše ime: ovo su moćna i čarobna hrišćanska imena za dečake i devojčiceNajlepša imena za hrabru, nežnu i darovitu decu! Pročitajte koje značenje nose hrišćanska i slovenska imena i kako boje utiču na…

Boja koja se veoma lepo "slika" na Instagramu sigurno će uskoro dobiti veliki broj ljubitelja, a terapeuti bojama čak kažu da ova jarka plava može da ima i psihičke moći.

"Gledajte je duže vreme ili se okružite njome i videćete da će posle nekog vremena početi da vam se otvaraju više sfere uma", kaže za Vog terapeutkinja Konstans Hart.

Ako planirate neku važniju kupovinu u 2020. godini, razmislite o mogućnosti da bude baš u ovoj plavoj nijansi - nijansi 2020.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели PANTONE (@pantone) дана

Izvor: Lepa & Srećna

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.