Idealan poklon za onog ko želi da radi na sebi: dnevnik za jedan red dnevno

Zapis u kojima biste izrazili sve što vas muči, što želite, volite ili pak što vas nervira, možete sačuvati u dnevniku za jedan red dnevno! Knjižica, koju možete sami da napraviti, namenjena je ne samo zauzetima, već i onima koji žele da napreduju u životu.

Jedinstven poklon - dnevnik za jedan red dnevno, možete darivati prijateljima, partneru, nekom članu porodice, ali i sebi...

Za ovaj nesvakidašnji poklon je potrebno da pustite mašti na volju, izaberete svesku, rokovnik ili mali blok. Još imate vremena da ga ukoričite, ukrasite po ličnom nahođenju, lepo upakujete i poklonite!

dnevnik_za_jedan_red_dnevno_idealan_poklon_za_nekog_ko_zeli_da_radi_na_sebi_1

Kako da vodite dnevnik srca...

Ovaj dnevnik je idealan za zauzete osobe, koje žele da nešto brzo i lepo napišu tokom dana. Nešto na čemu su zahvalni ili nešto što su naučili tokom dana, ali samo u jednoj rečenici!

dnevnik_za_jedan_red_dnevno_idealan_poklon_za_nekog_ko_zeli_da_radi_na_sebi_2

Na jednostavan način, vrlo sažeto, možete zapisivati sve što smatrate da je posebno važno, korisno, ono što vas muči, o čemu želite da razmislite, ili što želite da prebolite. Pisanje dnevnika je od velikog značaja za emocionalno zdravlje i zdravlje srca, a papir ne osuđuje i ne ismeva i uvek je tu da pruži utehu.

Izvor: Lovesensa

M. M.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.