GDE OSTAVLJATE JAKNE I KAPUTE U SVOM DOMU: Feng šui greška koja donosi lošu energiju

Ovu feng šui grešku svi ponavljamo, a donosi lošu sreću i negativnu energiju u dom!

Evo gde nikako ne smete držati jakne i kapute...

Tokom zime hodnik je često pretrpan jaknama, šalevima, kapama i torbama koje vise na čiviluku, a mokre cipele se cede u hodniku.

Nekoliko jakni na čiviluku ne predstavljaju feng šui izazov, ali kada je čiviluk zatrpan jaknama i kaputima i kada je to prva stvar koju ugledamo kada uđemo u dom, to može uzrokovati lošu energiju i ograničiti protok pozitivne energije unutar kuće.

Pročitajte još:

U svakoj kući postoje ove FENG ŠUI greške: evo kako da ih brzo popravite i privučete dobru energiju

8 feng šui pravila za sreću i obilje u vašem domu: evo koje stvari treba da imate u kući pre početka proleća

Pet kratkih feng shui lekcija

Predoblje, hodnik i sam ulaz u kuću veoma su važni za energetski tok i feng šui blagostanje. Kako bi dobra energija tekla u domu, neophodno je da ovaj prostor uvek bude uredan, otvoren i uređen u minimalističkom stilu.

Zato tokom zime razmilite o drugim rešenjima za odlaganje zimske garderobe.

Ukoliko imate veći prostor na ulazu, pored visećeg čiviluka nabaite i drvveni stalak za odeću koji ćete staiti u suprotnu stranu u podnosu na čiviluk i rasporditi odeću na jedna i drugi kraj. Tako će prostor izgledati urednije i otvorenije.

Ako je moguće postavite čiviluk u deo hodnika koji ne vidite odmah kada uđete u kuću i pozicionirajte ga tako da pored njega postoji otvoren prostor za prolaženje.

3 feng šui pravila za izbacivanje loše energije iz kuće: evo šta treba da stavite na ulazna vrata, a šta u spavaću sobu3 feng šui pravila za izbacivanje loše energije iz kuće: evo šta treba da stavite na ulazna vrata, a šta u spavaću sobuVraćanje u balans i spajanje sa prirodom biće jednostavno primenjivanjem tri Feng Shui pravila.

Kada su jakne i kaputi suvi, odmah ih stavite na ofinger i u orman tako da ne budu svi izloženi u hodniku. U orman možete ubaciti mirišljava sredstva na bazi eteričnih ulja koja će održavati orman čistim. Kada je sunčan dan provetravajte zimsku garderobu na terasi.

Razmislite i o ugradnji police za kape, šaleve i rukavice u hodniku kako bi vaš dom bio uredniji i kako biste uvek znali gde se nalaze vaši topli odevni predmeti i modni dodaci.

Kako bi feng šui ulaza bio dobar ne morate farbati vrata, kačiti hvatač snova i praviti krupne izmene, važno je samo da se posvetite njegovoj urednosti i oslobodite tok za energiju sreće i obilja.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.