Feng šui životinja za dug život, obilje i zdravlje: evo koji kućni ljubimac privlači sreću u dom

Ovu životinju su poklanjali kao simbol sreće i stabilne ljubavi, a za ovog kućnog ljubimca feng šui stručnjaci veruju da ispunjava želje!

Feng šui je postao veoma važan poslednjih decenija kada je u pitanju dekorisanje i unošenje predmeta u kuću za koje se veruje da donose sreću, mir i bogatstvo.

Feng šui protiv negatvne energije: evo šta ometa pravilan energetski tok u spavaćoj sobi...

Ali, vrlo mali broj ljudi zna da bi ovaj kućni ljubimac mogao doneti neverovatnu količinu dobra za celu porodicu, a to je zlatna ribica.

Ova životinja je veoma cenjena u čitavom orijentalnom svetu, a budisti je veoma poštuju jer predstavlja jedan od svetih amblema Buda. Istočne zemlje čvrsto veruju da porodice koje imaju zlatne ribice u svom domu žive dugo i zdravo, a Egipćani od davnih vremena veruju da ovaj ljubimac donosi sreću celoj porodici.

OVA FIGURA DONOSI NOVAC I LJUBAV U KUĆU: evo zašto treba da imate feng šui zmaja...

Samo udate žene u Grčkoj primaju zlatne ribice kao poklon da bi imale sreće u braku i puno dece, a mnogi veruju da su zlatne ribice najmoćniji talisman koji privlači bogatstvo.

Kinezi veruju da zlatna ribica zadržava dobru chi energiju u kući, bez koje, prema njihovom uverenju, u bilo kojem domu nema mira, prosperiteta i novca.

Izvor: Ženski magazin

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.