FENG ŠUI ZA DOBRO ZDRAVLJE U VAŠOJ KUĆI: 5 stvari u domu koje sprečavaju energiju bolesti

Feng šui - 5 stavri koje u svom domu treba da uradite tokom epidemije virusa! Donose dobro zdravlje i eneriju isceljenja...

Feng šui ima brojne savete koji mogu pomoći da poboljšate svoje zdravlje i opštu dobrobit u svom domu, piše Lovesensa.

Prema feng šui tradiciji postoji direktna veza između zdravlja i energije koja vlada u vašem domu.

Koliko je energetski zdravo vaše okruženje? Koliko je zdrava energija u vašoj spavaćoj sobi? Kakav je kvalitet vazduha u vašem domu?

Feng šui za sreću, zdravlje i novac u kući: evo gde treba da držite figuru kornjače u svom domuFeng šui za sreću, zdravlje i novac u kući: evo gde treba da držite figuru kornjače u svom domuSvi znamo da slon donosi sreću, žaba obilje, ali da li ste znali koliko je moćna i važna feng šui energija kojom vlada crna…

Sva ova pitanja neophodna su za ostvarenje zdravlja porodice, a evo na kojih 5 faktota prema feng šuiju treba da obratite pažnju:

1. Vazduh

Pitanje zagađenja vazduha na otvorenom je dobro poznato, dok je malo ljudi svesno da je zagađenje vazduha u zatvorenim prostorima zapravo mnogo gore od spoljnog. Osim ako ne živite i / ili radite u zaista zelenoj, ekološkoj zgradi, morate stalno raditi na kvalitetu vazduha u svom prostoru. To u osnovi znači da nikakvi feng šui lekovi ne pomažu ako kvalitet vazduha nije dobar.

Najlakši način da se pobrinete za kvalitet vazduha u vašem domu ili kancelariji - a istovremeno u velikoj meri poboljšava i feng šui energiju - je pomoć vrhunskih prirodnih sredstava za prečišćavanje vazduha. Dobre feng šui biljke za pročišćenje vazduha možete pronaći u bilo kojoj cvećari. Nabavite dracenu, paprat, zeleni hlorofitum ili sobni bršljen. Osim što će pročistiti vazduh, ove biljke će doneti i efekat prirode u vaš dom i pozitivnu energiju.

2. Svetlo i boje

Kvalitet prirodne svetlosti i određene boje su ključni za zdravlje i vitalnost prem feng šuiju. Birajte svetiljke koje najviše podsećaju na prirodnu svetlost i koristite što više živih, veselih boja u svom domu, a izbegavajte tmurne nijanse.

Raznobojno cveće i umetničke slike u veselim nijansama mogu doneti duh zdravlja u vaš životni prostor.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.