FENG ŠUI OTKRIVA: U kojoj sobi treba da zapalite sveće - privucite pozitivnu energiju i ljubav

Feng šui pravila za paljenje sveća - Evo u kojoj sobi treba da ih držite ako želite da privučete ljubav i dobru energiju u dom!

Sveće mogu postati vrlo moćan feng šui lek ako znate kako da ih strateški koristite.

Baš kao i kod drugih predmeta koji se koriste pri Feng Šui učenju, i one dolaze uz određene smernice za korišćenje. Pored kamina, sveće predstavljaju najsnažniji izraz feng šui elementa vatre u vašem prostoru. Budući da su toliko moćne poželjno je da znate kako treba da ih koristite.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - OVIH 5 BOJA U DOM DONOSE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Svako treba da ih ima u svojoj kući

3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA ZA VELIKU SREĆU U DOMU: Evo kako da u svojoj kući utemeljiti put ka zdravlju i obilju

Sveće prizivaju energiju pročišćenja i inspiracije, pri čemu pomažu u oslobađanju od svakodnevnog stresa. Sveće takođe donose kreativnu i živopisnu energiju svakom prostoru, a njihov sjaj može sobu ispuniti strašću, energijom ljubavi i pozitivnim vibracijama.

Gde da stavite sveće?

Prostorija u vašem domu u kojoj bi svoje mesto trebalo da nađu sveće je svakako vaša spavaća soba. Modernim spavaćim sobama obično nedostaje vitalni kvalitet svete strasti, a zapaljene sveće, posebno one dobrog kvaliteta, mogu pročistiti prostor i poboljšati energiju u njemu. Pored spavaće sobe, prostorije koje mogu imati koristi od sveća su kupatilo i dnevna soba. U drugim delovima stana potrebno ih je oprezno koristiti.

Upotreba Bagua mape može vam dati smernice gde je najpoželjnije da upotrebite sveće kao element vatre. Sveće je najbolje koristiti u oblastima juga, jugozapada, severoistoka i u centralnom delu vašeg životnog prostora. Takođe kada upotrebljavate sveće kao lek imajte na umu njihovu boju, kao i boju svećnjaka.

FENG ŠUI - Kako da privučete srodnu dušu: Male promene u kući donose energiju ljubaviFENG ŠUI - Kako da privučete srodnu dušu: Male promene u kući donose energiju ljubaviFeng šui saveti za privlačenje ljubavi i srodne duše! Napravite male i dobr epromene u svom domu...

Određene vrste sveća pružaju zdravstvene prednosti i mogu poboljšati kvalitet vazduha u vašoj kući. Najbolje bi bilo kada biste mogli investirati u prirodne sveće od pčelinjeg voska ili soje. Paljenje sveća dobrog kvaliteta 15 minuta pre spavanja u vašoj spavaćoj sobi preusmeriće pozitivnu energiju ka vama i obezbediti vam lak san.

Izvor: Moj enterijer

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.