Feng šui saveti za ugled, obilje i sreću u ljubavi: evo kakve slike treba da krase zidove u vašem domu

Slike koje krase vaš dom važne su za pravilan protok energije! Evo koje slike privlače novac, a koje dugovečnost, zaštitu i ljubav...

Feng šui, kao veština uređenja prostora, koristi i razne ukrasne predmete kako bi se uspostavili novi energetski tokovi i preusmerila i aktivirala energija.

8 feng šui pravila za sreću i obilje u vašem domu: evo koje stvari treba da imate u kući pre početka proleća...

Preporučuje se da slikama prvenstveno opremite prostor dnevne sobe i trpezarije, a budite oprezni kod postavljanja slika u spavaćoj sobi, radnoj i dečijoj sobi.

Jedan od jako dobrih pokretača energije je ulazni hodnik u kojem se odmah s vrata trebaju videti lepo osvijetljene slike s pozitivnim vibracijama, slike dobrodošlice.

Dečije sobe pažljivo treba opremati i proceniti da li neki likovi iz crtanih filmova podstiču decu na agresivnost bez obzira koliko su simpatično predstavljeni i oblikovani. Dobre su geografske mape, slike prirode, životinja (paun, lav, tigar, jelen, slon, kornjača, petao, zmaj), slike cveća, ptica ili vesele porodične. fotografije...

U spavaćoj sobi stavite motive koji vas opuštaju. Nikada nećete pogrešiti ako postavite slike s detaljima prirode, cveća, ptica, voća...

Kada se ozbiljnije posvetite ovim pitanjima opremanja i dekorisanja svojih zidova, a imate određeni cilj koji želite postići, onda možete i naći kombinacije koje vama odgovaraju, a dodatno imaju motive koji su provereni aktivatori energije u prostoru.

Tada možete namenski postaviti simbole zaštite: slike lava, tigra, božanstava, svetaca ...

Za prosperitet i dugovečnost postavite slike bambusa, bora, jelena, kornjače.

Simboli za podsticanje ugleda i reputaciju su feniks, paunovo pero, petao.

Za napredak u karijeri, poslu, za prosperitet i novac: grafike s novcem, slike bambusa, šume, zmaja, cvetne motive sa orhidejama, ljiljanima, slike jata ribica ili vodopada.

Kako da u 6 koraka napravite antistres svećnjak od narandže: prirodna dekoracija i miris (URADI SAM + FOTO)...

Za uspeh u ljubavnom životu, nalaženje partnera, održavanje veze harmoničnom i dugotrajnom preporučuju se slike parova u zagrljaju, romantične aranžmane s ružama, božurima, orhidejama, slike koje sadrže par kao na primer par riba, jabuka, par golubova.

Slike svetaca, kipovi i slike božanstava:

Ovo je jako povoljno! Držite ovakve slike i kipove na istočnom zidu dnevne sobe. Prema vastu tradiciji koja je preteča feng šuija, ove slike treba tretirati s velikim poštovanjem i izbegavati da su nam dok sedimo ili ležimo stopala okrenuta prema njima.

Dakle, birajte samo ono što vam je prijatno i uklapa se u vas psihološki profil bez obzira koliko to bilo popularno ili preporuka. Nemojte preterivati jer sve ima svoju meru, a cilj je balans u prostoru. Ako vam neko pokloni predmet ili sliku koja vam se ne sviđa, dajte sebi za pravo da je ne stavite na svoje zidove jer neki energetski zapisi mogu izazvati nesklad kod vas.

Izvor: Atma

Olivera Milošević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.