Feng šui saveti za početak jeseni: 3 načina da olakšate sebi povratak sa odmora

Kada se vratimo sa godišnjeg odmora, povratak u naše uobičajene životne tokove nekada i nije lak. Tri rituala daće vašoj energiji po dolasku s letovanja novi podsticaj...

Povratak u gnezdo može da donese mešane osećaje. Lepo je da se vratimo kući, ali bilo bi lepo da ostanemo na odmoru još koji dan. Da biste lakše podneli povratak u svakodnevni život, pomoću feng šuija možete uraditi sedeće:

Feng šui partnerskih odnosa: kakav je balans vaše veze...

1. Odmah po dolasku otvorite prozore da uđe svež vazduh. Upalite laganu muziku i prošetajte se po prostoru da biste pokrenuli protok energije chi. Pozdravite svoje biljke i svaku prostoriju svog životnog prostora. Budite srećni što ste se vratili i iskažite tu sreću osmehom i pozitivnim mislima.

Kad ste obavili ritual pozdrava, odmah krenite na raspakivanje putnih torbi. Ostavljanje stvari od puta da čekaju negde u uglu blokira unos sveže energije. Sve vratite na svoje mesto, jer tako stvarate priliku za novi početak i u domu unosite novu energiju koju ste nakupili tokom odmora. U južni deo dnevnog boravka postavite fotografiju ili nešto drugo što će vas podsećati na godišnji odmor.

Aktivacija pravca breskvinog cveta: feng šui formula za privlačenje partnera...

2. Nakon toga se istuširajte, a sapunom od lavande isperite stres od putovanja. Svuda u stanu pustite vodu iz slavine - tako ponovno uspostavljate protok energije.

5 znakova da u vašem domu vlada dobar feng šui...

3. Bilo bi dobro da isti dan, makar nakratko, uključite šporet. Možete skuvati čaj ili lagani obrok, jer tako ponovno unosite toplinu i život u svoj dom.

Izvor: Sensa

Lorin Čerina

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.