FENG ŠUI SAVETI ZA LETO 2020. GODINE: 7 trikova za više novca, sreće i blagostanja

Feng šui - 7 stvari koje u svom domu treba da uradite pred leto 2020. godine!

Leto je savršen period u godini za kreiranje zdravog energetskog prostora u vlastitom domu - zato je vaćno da pre letnje sezone napravimo određene promene u svom život nom prostoru, piše Lovesensa.

Jedan od razloga zašto je leto pogodno za očuvanje dobre energije u domu, u odnosu na zimu, svakako jesu otvoreni prozori. Prema feng šui tradiciji i tumačenju bagua mape, otvoreni prozori simbolizuju zdrav protok pozitivne energije kroz dom. Takođe, prostor postaje svetliji, a prirodna svetlost oduvek je pokretač dobrog raspoloženja kod svakog čoveka.

Feng šui upozorava: ako imate kaktus u kući, ovo treba da znateFeng šui upozorava: ako imate kaktus u kući, ovo treba da znateMnogi veruju da kaktus u dom unosi negativnu energiju, ali feng šui stručnjaci tvrde da je bitno na kojem mestu držite ovu…

Period pred početak leta idealan je za čišćenje doma i resetovanje energije. Ovo je savršeno doba godine da svoj dom preko jednostavnih feng šui smernica pretvorite u mirnu i predivnu oazu u kojoj vlada ljubav, harmonija i opuštajuća energija.

Prema feng šui stručnjacima, leto je povezano sa elementom vatre i moćnom "yang" energijom. Ova vatrena energija daje nam više samopouzdanja ili odvažnosti, ali ako od nje počnemo previše da očekujemo, postaje agresivna i napeta. Zato je važno da pred leto u domu napravite energetski balans.

Evo koje feng šui smernice treba da preatite i tokom leta privučete dobre vibracije i uspeh u svoj dom:

1. Koristite crvenu dekoraciju u svom domu. Crvena boja je simbol vatrene energije, pa u dom možete pred ili tokom leta unesti crvene figure, crvene sveće ili cveće u ovoj boji. Važno je da crvena bude uočljiva.

2. Organizujte svoj dom tako što ćete iz njega izbaciti nepotrebne stvari i sav višak koji blokira energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.