Feng šui preporuke za srećnu sudbinu u 2017. godini: 5 stvari koje MORATE i 2 stvari koje NE SMETE uraditi u godini Petla

Marites Alen, prva Filipinka koja je stekla zvanje "Majstora feng shuia" podelila je sa nama nekoliko saveta šta treba i ne treba raditi u predstojećoj godini Petla.

Očistite kuću pre subote

Sam ritual čišćenja otklanja sve ustajale i negativne emocije i energije koje su se nakupile u vašem domu. Važno je ovo uraditi pre Kineske nove godine, jer sva spremanja i čišćenja koja se obave u prvim danima nove godine oteraće dobru sreću koja je sa njom stigla.

Otarasite se polomljenih i okrnjenih stvari

Polomljene stvari predstavljaju stagnaciju ili negativnu, skrhanu energiju. Čuvanje okrnjenih tanjira ili čaša donosi lošu sreću, jer takvi predmeti predstavljaju i prizivaju siromaštvo. Ako neke oknjene stvari čuvate iz sentimentalnih razloga - popravite ih, tako ćete otkloniti lošu energiju koja ih okružuje.

Kineski horoskop i zvezdani zapisi u godini Petla: pogledajte šta vaš znak očekuje u Kineskoj novoj 2017. godini

Nosite nešto novo

Nova odeća simboliše dobru sreću. 2017. biće godina zemljanih boja, ali za samu novu godinu - preporučuje se da nosite crveno. Ova vesela boja privlači dobru sreću i svetlu budućnost. Jedine boje koje definitivno treba izbegavati ove godine su boje koje idu uz element Drveta, jer će vam one ove godine crpeti energiju.

Zaboravite prošlost

Godina Petla predstavlja veliko restart dugme - na vama je da iskoristite priliku i ostavite prošlost iza sebe, zauvek. Promene koje možete napraviti u ovoj godini ne moraju biti velike, mogu biti u granicama koje vama odgovaraju, dokle god budete dozvolili novoj energiji da vas pokreće.

Zapišite svoje želje

Iskoristite priliku i zapišite svoje želje, a onda ih pustite u nebesa preko balona ili letećih fenjera - ovo će oterati sve neuspele poduhvate od prethodnih godina i dozvati novu, pozitivnu energiju u predstojeću godinu. Kačenje želja na Drvo Želja će takođe biti produktivno.

Kako da KINESKA GODINA PETLA donese obilje: Ovo je najbolja AFIRMACIJA za vaš znak...

Spremite srećne amajlije

Ova godina može doneti i raznolike probleme. Ne postoji univerzalni lek za ono što vas čeka u godini Petla, zato morate sa sobom nositi pažljivo odabrane amajlije koje će oterati zlu i prizvati dobru sreću i energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.