Feng šui - poboljšajte tok NOVCA u svom domu: evo koje boje i elemente treba da stavite u Bagua polje finansija

Poboljšajte tok novca u vašem pravcu - evo kako da aktivirate polje finansija u svom domu!

Naša današnja tema je Bagua oblast koja se odnosi na novac.

Ovo područje je energetski centar za bogatstvo i obilje, što znači da ono treba da bude vaša kućna kancelarija, odnosno mesto na kom sređujete vaše finansije.

Primenom Feng Šui saveta na to područje mogli biste da poboljšate tok novca u vašem pravcu.

Feng šui - evo koje biljke privlače ljubav, novac i zdravlje: unesite magiju sreće u svoj domFeng šui - evo koje biljke privlače ljubav, novac i zdravlje: unesite magiju sreće u svoj domAko ih stavite na pravo mesto u svom domu, ove biljke mogu doneti energiju ljubavi, zdravlja, novca i uspeha!

Energetska Feng Šui Bagua mapa je podeljena na 8 oblasti i vezuje se za zdravlje i porodicu, bogatstvo i obilje, slavu i ugled, odnose i veze, kreativnost i decu, blagostanje i ljude od koristi, kao i karijeru, i samokultivaciju.

Svaka oblast Bagua povezana je sa određenim Feng Šui elementom, pravcem i bojom.

Prema klasičnom Feng Šuiju oblašću novca se smatra jugoistočni deo vašeg doma. Element oblasti novca je drvo, a njegove boje su zelena i braon.

Prema tome Feng Šui lek za vašu oblast novca treba da bude u vidu drvenog elementa, kao i oblasti koja ga neguje, a to je voda.

5 malih koraka da svoj dom pretvorite u predivnu zen oazu: kuća u kojoj vlada samo dobra energija5 malih koraka da svoj dom pretvorite u predivnu zen oazu: kuća u kojoj vlada samo dobra energijaPredlažemo 5 malih trikova da svoj dom pretvorite u predivnu zen oazu!

Izvor: Moj enterijer

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.