Feng šui - Ovo su najbolje boje za spavaću sobu: nijanse koje privlače sreću

Koje boje u spavaćoj sobi privlače sreću...

Prema feng šuiju, ako želite uneti umirujuću paletu boja u svoju spavaću sobu, najbolje je upotrebiti nijanse iz prirode. Tu se ubraja topla zelena, nebesko plava i saturirani tonovi zemljano smeđe. Takve boje deluju isceljujuće, baš poput zemlje. Pružaju nam osećaje sigurnosti, stabilnosti i uzemljenja, što je važno, posebno u današnje doba kada je teško izbeći stres, a još teže opustiti se.

Pravilo 20/80 za minimalno raspremanje kuće: Kako da manje čistite, a da dom uvek bude uredanPravilo 20/80 za minimalno raspremanje kuće: Kako da manje čistite, a da dom uvek bude uredanPravilo 20 odsto / 80 odsto za čišćenje kuće - kako da najbrže raspremite svoj dom!

Jedna od kombinacija boja nadahnuta prirodom, koja sigurno pridonosi opuštanju i kvalitetnijem snu, je nežno smeđa i zagasito zelena, jer oponaša shemu boja stabla.

Za početak, unesite više zemljanih tonova na krevet i oko kreveta jer je to verovatno poslednje što ćete pogledati pre nego što zatvorite oči, odlučite se za posteljinu u pastelno zelenoj boji, obojite noćni ormarić u smirujuću nijansu boje drveta ili dodajte neke dekorativne predmete koji vas asociraju na prirodu.

Želite li u zemljane tonove uneti dašak romantike i ženstvenosti, učinite to sa nekoliko nežno ružičastih dekorativnih predmeta. To mogu biti dekorativni jastuci, okvir za fotografije, mali tepiha ili svetiljka.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.