Feng šui - ovo je najvažnija stvar u kući: ako je ovako koristite, privlačite negativnu energiju

Feng šui stručnjaci upozoravaju . ovo je najvažnija stvar u kući i nikako ne smete ovako da je koristite!

Najvažniji feng šui komad nameštaja svakako je vaš krevet i vaš madrac, odnosno dušek.

Spavanje je ključ za dobro zdravlje, bogatstvo i uspeh. U feng šuiju energija je primarni koncept, a najbolji način da osigurate dobru energiju je tokom spavanja, a zatim kao posledicu toga da spavate na sigurnom mestu bez geopatskog stresa i sa niskim elektrosmogom(nevidljivo elektromagnetsko zračenje koje nastaje kao posledica korišćenja bežične tehnologije i električne struje).

Metalni opružni dušeci mogu pojačati elektrosmog i geopatski stres pa je idealan madrac za vas o lateksa ili pene.

Svaki element vašeg kreveta ili podržava ili slabi vašu energiju - od dizajna i materijala vašeg kreveta pa do kvaliteta vašeg dušeka.

Na tržištu postoji mnoštvo dušeka, mudro birajte i investirajte u onaj koji će promovisati najbolji san i opuštanje. Što bolje spavate noću, to je bolje vaše zdravlje tokom dana.

Budite svesni kvaliteta feng šui energije i ne kupujte nikako korišćene dušeke - nikad ne znate kakvu su energiju akumulirali od prethodnih vlasnika.

Da biste omogućili uravnotežen feng šui protok energije ispod kreveta, morate imati svoj krevet na razumnoj visini iznad nivoa poda. To je zbog toga da bi se omogućilo univerzalnoj energiji - Či - da slobodno cirkuliše oko i ispod vašeg kreveta, čisteći i negujući vašu energiju dok spavate.

Zašto se kreveti sa ugrađenim skladištem ispod smatraju lošim feng šuijem? Jednostavno rečeno, energija treba da cirkuliše oko tela kada spavate, što nije moguće ako je prostor ispod kreveta blokiran i / ili pun.

Izvor: Moj enterijer

N.V.T.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.