Feng šui - kantu za smeće nikako ne držite na ovom mestu u kući: privlači negativnu energiju i loše vibracije

Ako držite kantu za smeće na ovom mestu u domu, privlačite mračnu energiju!

Najbolje feng šui smernice za odlaganje smeća zavise isključivo od vaših potreba, piše Lovesensa.

Ako vam je potrebna kanta za smeće u kuhinji ili u kupatilu, nemojte je premeštati. Čak iako se vaša kuhinja ili vaše kupatilo nalazi u području ljubavi i braka prema feng šui bagua mapi, tamo će vam možda trebati kanta za smeće.

Dobar feng shui uvek je u skladu sa zdravim razumom, jer sje njegova svrha da vaš životni prostor funkcioniše na praktičnom nivou.

8 feng šui pravila za sreću i obilje u vašem domu: evo koje stvari treba da imate u kući pre početka proleća8 feng šui pravila za sreću i obilje u vašem domu: evo koje stvari treba da imate u kući pre početka prolećaProleće je već na vratima, a dobra energija u vašem domu treba slobodno i pravilno da teče! Evo saveta feng šui stručnjaka za…

U većini slučajeva, nema boljih ili lošijih područja feng shui bagua da postavite kantu za smeće, jer će sama po sebi kanta za smeće lako stvoriti izazovne, niskoenergetske vibracije.

Dakle, kantu za smeće smestite tamo gde vam je potrebno, bilo da je to kuhinja, kupatilo ili garaža, ali obratite malo više pažnje kako da održavate prostor za odlaganje smeća.

Takođe, morate se dobro pobrinuti za sveukupni feng šui područja u kojem se nalazi vaša kanta za smeće. To radite ne samo zato što zaslužujete da živite u kući sa dobrim feng šuijem, već zato što vam je potrebna snažna pozitivna feng šui energija da biste sprečili potencijalno nisku energiju koju kanta za smeće privlači u vaš dom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.