Feng šui i bolovi: koje hronične tegobe ukazuju na mesta u domu gde je loš protok energije

Feng šui principi formulisani su tako da osiguravaju dobar protok energije, a ako patite od hroničnih bolova, moguće je i da je energija na tim mestima u domu - hronično loša!

Prema feng šuiju svaki deo vašeg doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela. Zato, ako patite od nekih hroničnih bolova, to može značiti da su baš u nekom delu doma prekršeni feng šui principi.

Zato pročitajte spisak simptoma i odgovarajućih tačaka u domu koje mogu kritične i koje treba preurediti.

Uši - Zdravstveni problemi vezani za uši, prema Feng šuiju, locirani su na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Ruke - Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži levi ugao doma od ulaznih vrata. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala - Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

5 nacina da zastitite energiju od negativnosti

Kičma i kosti - Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl. Ovo područje takođe daje energiju i snagu za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima.

Oči - Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i slično.

Stomak i organi za varenje - Zdravstveni problemi vezani za sistem za varenje i stomak ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu da držite nameštaj oštrih ivica, električnu opremu i sl. Ovo područje bi trebala da očistite ako imate problema s prihvatanjem emotivne bliskosti u vezama.

Usta i disajni organi - Problemi sa zubima, astma i slično vezani su za centralni deo desne strane vašeg doma. Prejako grejanje ili previše svetla u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme.

Glava - Glavobolje, povrede, mentalni problemi, kao i perut i drugi problemi s kosom vezani su za prostor u prednjoj desnoj strani vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

feng_sui_i_bolovi_koje_hronicne_tegobe_ukazuju_da_neka_mesta_u_domu_imaju_los_protok_energije_3.jpg

Izvor: Covermagazin

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.