FENG ŠUI GREŠKA KOJU PRAVI SKORO SVAKA KUĆA: Donosi lošu energiju, privlači bolest i ugržava polje ljubavi

Feng šui - Greška koju skoro svi prave, a loše utiče na energiju celog doma!

Prema feng šuiju, drevnoj kineskoj filozofiji, najbolji život kreira se kada smo usklađeni sa svojom okolinom, a naročito sa životnim prostorom.

Feng šui stručnjaci smatrahju da raspored doma, položj određenih stvari u kući, pa čak boje i dekoracija, mogu imati značajan efekat na vašu energiju. Veruje se da uređenjem doma prema feng šui bagua mapi i pravilima može doneti prosperitet u mnogim aspektima života - od ljubavi, psola, do zdravlja, porodičnih odnosa i finansija.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - Kako da privučete srodnu dušu: Male promene u kući donose energiju ljubavi

FENG ŠUI - OVIH 5 BOJA U DOM DONOSE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Svako treba da ih ima u svojoj kući

Međutim, ne mroamo ceo dom urediti prema feng šui principima kako bismo imali dobru energiju. Dovoljno je pridržavati se nekih osnovnih načela, ali i izbeći krupne feng šui greške.

Jedna od feng šui greški koja se može primetiti u mnogim domovima jeste položaj kreveta u spavaćoj sobi.

Spavaća soba je jedan od najvažnijih prostora uv ašem domu prema feng šuiju. U ovoj prostoriji provodite skoro trećinu svog života - spavajući, odmarajući, podmlađujući se, obnavljati ljubav i sanjajući.

U spavaćoj sobi dešavaju se magični trenuci našeg života, a ukoliko želite da maksimizujete energiju u ovom prostoru, počnite od kreveta.

Krevet prema feng šuiju nikako ne treba da bude prislonjen uz isti zid na kojima su vrata od spavaće sobe. Po pravilu, trebalo bi da iz kreveta vidite vrata, a u suprotnom, ova greška privlači loše vibracije i negativnu energiju.

3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA ZA VELIKU SREĆU U DOMU: Evo kako da u svojoj kući utemeljiti put ka zdravlju i obilju3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA ZA VELIKU SREĆU U DOMU: Evo kako da u svojoj kući utemeljiti put ka zdravlju i obiljuKako da napravite u svom domu dobar feng šui za bogatstvo i zdravlje - prvo uradite 1 jednostavnu stvar!

Takođe, važno je da iz kreveta vidite vrta, ali ne tako da vam noge tokom spavanja budu usmerene ka vratima jer ovo u feng šuiju simbolizuje bolest, loše ljubavne odnose i negativnu energiju.

Krevet treba da bude naslonjen samo jendom stranom, uzglavljem na zid. Ukoliko se vaš krevet nalazi prislonjen na isti zid na kojem su ulazna vrata, a prostor vam ne dozvoljava da ga pomerite, stavite ogledalo na kojem možete videti ulazna vrata. Važno je da se u ogledalu ne vidi krevet u kojem spavate, pa ga postavite na viši nivo zida.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.