FENG ŠUI - ako ovo uradite, 2020. godina biće puna sreće i obilja: evo kako da sredite kuću za Novu godinu

Kako da pripremite dom za Novu godinu prema feng šui pravilima!

Kako se bliži Nova godina, možda ćete se setiti da ste prošle godine razmišljali o donošenju novogodišnjih rezolucija.

Možda razmišljate o tome šta biste mogli učiniti drugačije. Bez obzira na to, važno je da novu godinu započnete pozitivnom notom, koja obuhvata nadu. To može da uključi sve, od skladištenja frižidera do čišćenja starog smeća iz ormara.

Ako propustite krajnji rok 1. januara, ne brinite: Kineska nova godina će biti tek nekoliko nedelja kasnije…. tako da još uvek imate vremena!

Neobična jelka za doček 2020. godine koju će svako poželeti u svom domu: lako i brzo napravite najlepše novogodišnje ukrase (FOTO)Neobična jelka za doček 2020. godine koju će svako poželeti u svom domu: lako i brzo napravite najlepše novogodišnje ukrase (FOTO)Predivna i jedinstvena ideja za novogodišnju jelku... Ove ukrase možete lako sami da napravite!

Da biste dočekali Novu godinu, odvojite nekoliko sati da svojoj kući, spavaćoj sobi ili kancelariji podarite novogodišnji sjaj. Samo se setite, u svoju kuću očekujete vrlo posebnog gosta: Novu godinu. Ovo je nova godina vašeg života pa je dočekajte na sjajan način! I, hej, ovo je mnogo lakše nego donošenje rezolucije koju verovatno nećete ispuniti.

Sastavili smo sjajan spisak načina kako da pripremite svoju kuću za Novu godinu.

Sredite nered

Uzmite korpu za veš. Zatim postavite tajmer i ponesite ga sa sobom iz sobe u sobu. Podesite ga na pet minuta. Sada iz kupatila izbacite stare papire, časopise, prazne boce šampona, staru odeću za koju znate da je više nikada nećete nositi! Uradite to. Imate CD-ove koje nikad ne slušate? Izbacite ih ili ih donirajte u dobrotvorne svrhe. Da li imate neke stare šoljice za kafu koje ne volite i nikada ih ne koristiti? Otarasite ih se. Uvek kada ste u nedoumici, izbacite. Ne zaboravite da pogledate i ispod kreveta! I bacite ruž koji niste koristili dve godine!

Očistite podove

Izbacite lošu energiju tako što ćete podove detaljno očistiti.

Sredite veš

Nemate prljavu odeću? Obavezno sklonite i odložite čistu odeću koja se nalazi u sobi.

feng-sui-ako-ovo-uradite-2020-godina-bice-puna-srece-i-obilja-evo-kako-da-sredite-kucu-za-novu-godinu2

Očistite kupatilo

Neka sija. Ne želite da gadnim neredom pozdravite sledeću godinu svog života!

Ispraznite sve kante za smeće

Ne želite da smeće bude u vašoj kući, zar ne? Bacanje, bacanje, bacanje.

Očistite frižider

Imate poluprazni teglu putera? Otarasite se nje. Ne želite da uđete u Novu godinu sa starom hranom ili namirnicama koje su dugo u frižideru.

Uklonite vizuelne nerede

Previše stvari svuda? Očistite police i sto. Pregledajte beleške i papire i stvari koje ostavljate svuda!

Ne zaboravite frižider!

Neka bude praznih polica. Napravite što više prostora. Ne možete doneti nove stvari ako nema mesta, a želite fantastičnu godinu, zar ne? Tada napravite svoj prostor "otvoren" za obilje Nove godine!

Izabrana najmoćnija BOJA za 2020. godinu - veruje se da ima psihičke moći: ako je imate u kući, dogodiće vam se lepe promeneIzabrana najmoćnija BOJA za 2020. godinu - veruje se da ima psihičke moći: ako je imate u kući, dogodiće vam se lepe promeneStručnjaci ističu da je ovo najpopularnija boja u 2020. godini - evo šta će uneti u vaš dom!

Posao u dvorištu

Proverite da li je dvorište očišćeno, da li je otirač ispred ulaznih vrata čist.

Promenite posteljinu i peškire
Stavite čistu posteljinu na sve krevete u novogodišnjoj noći i čiste peškire u kupatilu i kuhinji. Novi peškiri su još bolji izbor.

Očistite automobil

Vozite do autopraonice, izvadite smeće i brzo očistite auto. Završeno? Vau, zar se ne osećate dobro? Sada ste spremni za sledeći korak.

Izvor: Moj enterijer

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.