Feng šui - 7 stvari u kući koje loše utiču na energiju novca: evo koje predmete treba da izbacite iz svog doma

Feng šui - 7 stvari u domu koje privlače siromaštvo i lošu energiju...

Feng šui stručnjaci ističu da određeni predmeti, položaj stvari ili kvarovi mogu nepovovoljno uticati na energiju obilja i prosperiteta.

Evo koje stvari u vašem domu mogu blokirati energiju novca:

1. Nered

Planeta blagostanja je Venera i ona sigurno neće trošiti svoju energiju na prljavi dom - energija obilja ne postoji tamo gde vlada nered. Svaki oblik nereda jedan je od najvećih barijera koja sprečava ulazak pozitivne energije i boravak u vašem domu.

Feng šui upozorava: ako imate kaktus u kući, ovo treba da znateFeng šui upozorava: ako imate kaktus u kući, ovo treba da znateMnogi veruju da kaktus u dom unosi negativnu energiju, ali feng šui stručnjaci tvrde da je bitno na kojem mestu držite ovu…

2. Curenje vode

Ako slavina vode curi u vašoj kuhinji ili kupatilu, to znači da će novac slično procuriti iz vašeg doma. Ako ništa drugo, odraziće se u vidu većeg iznosa za potrošnju vode na računu!

3. WC

Ako se u jugoistočnom uglu vašeg doma nalazi toalet, nažalost, ne možete mnogo učiniti oko toga. Međutim, feng šui stručnjaci savetuiju da zatvorite poklopac od wc šolje i tako smanjite protok negativne energije.

4. Slomljeni predmeti

Ako ste okruženi slomljenim ili polomljenim predmetima, privlačite siromaštvo. Iz kuće uklonite sve što vam se pokvari, kao i sve ispražnjene baterije i slične stvari.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.