3 feng šui pravila za izbacivanje loše energije iz kuće: evo šta treba da stavite na ulazna vrata, a šta u spavaću sobu

Vraćanje u balans i spajanje sa prirodom biće jednostavno primenjivanjem tri Feng Shui pravila.

Zahvaljujući feng šui savetima rastemo i razvijamo se, postižemo balans iznutra i spolja, spajajući se sa prirodom. I u korenu samog naziva, feng šui je povezan sa prirodom, pa tako feng znači vetar, a šui voda. Priroda smo i mi sami jer, takođe, predstavljamo spoj ovih elemenata.

Najbolji feng šui saveti za romansu i upoznavanje novog partneraNajbolji feng šui saveti za romansu i upoznavanje novog partnera"Jedan od razloga što te volim je i taj što se s tobom smejem bez ikakvog razloga... "

Feng šui čišćenje u tri poteza:

Ulazna vrata privlače mogućnosti, pa se savetuje da budu uočljiva kako bi i mogućnosti dolazile. Boja vrata, fasada, pločice sa prezimenom, cveće, rasveta itd. mogu pomoći u prolećnom uređenju ulaza... Upotrebite bilo šta kako biste istakli svoja vrata i ulaz. Prethodno zamislite i vizualizujte šta je to što želite da privučete u svoj dom, a zatim afirmacijama privucite energiju - či.

7 feng šui pravila za sređivanje kuhinje: ove stvari treba što pre da očistite da biste privukli sreću, zdravlje i obilje7 feng šui pravila za sređivanje kuhinje: ove stvari treba što pre da očistite da biste privukli sreću, zdravlje i obiljeČišćenje kuhinje po feng šui pravilima - evo šta treba da uradite da bi se u vaš dom uselila pozitivna energija!

Spavaća soba je izvor kreativnosti i intime. Operite prozore vaše sobe jer oni predstavljaju pogled na svet. Unesite živosti i pomozite energiji da prostruji pomoću prekrivača ili čaršava crvene boje.

Pomeranje nameštaja i stvari pomoći će kruženju čija. Provetravanjem prostorije i unošenjem živih svežih biljaka poboljšaćete vitalnost doma i ukućana. Vodite računa da broj biljaka ili cvetova bude u skladu sa feng šui brojevima - 3 i 9.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.