Emotivno i šaljivo ukrašavanje jaja za Uskrs: napravite i poklonite jaja sa ličnom porukom (FOTO)

Napravite jaje sa nežnom ili šaljivom porukom, čestitkom ili pozdravom i poklonite ga onome s kim želite da i sledeće godine provedete najlepši hrišćanski praznik!

Najlepša čar praznika je darovanje, a od sada možete pokloniti unikatno jaje svojim prijateljima i članovima porodice, a posebno ćete obradovati decu, piše Lepa & Srećna.

Kako da ukrasite jaja za Uskrs bez farbanja: tehnika kviling za umetničko ukrašavanje papirnim tračicama (VIDEO)...

Umesto da poklonite jednostavno i obično jaje, najdražim osobama možete pokloniti jaje sa radosnom porukom. Varate se ako mislite da se ovakva jaja kupuju, jer i vi možete da ih napravite kod kuće.

Ukoliko želite ovu dekoraciju za jaje, ona će najlepše izgledati ako imate mašinu koja seče slova različitih fontova. Ali, ako nemate ovo pomagalo, onda možete napisati ili nacrtati na papiru poruku ili ukras i zalepiti ga na jaje. Ova dekoracija se uglavnom stavlja na ukrasna jaja koja nisu za jelo kako bi jaje bilo uspomena i sećanje na praznike i na onoga ko vam je jaje poklonio.

Uskršnja dekoracija: kako da izbelite jaja pre farbanja ili ukrašavanja (VIDEO)...

Ukoliko ne želite da pišete poruke na papiru, možete kupiti nalepnice u knjižarama, galerijama ili prodavnicama mešovite robe. Međutim, sigurno smo da će poruka koju sami napišete ostaviti lepši utisak.

Na jajima napišite ono što želite da poručite prijatelju ili članu porodice, šaljive poruke su uvek prihvatljive, ali i čestitke za sreću, kao i hrišćanske poruke i pozdravi.

Izvor: Lepa & Srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.