Donosi magiju svetlosti u dom i sprečava nesreću: evo kako da napravite feng šui oltar u svojoj kući

Oltar je centralna tačka energije u vašem domu, neka vrsta spiritualnog centra vašeg doma. Evo kako da ga napravite i privučete dobru energiju u svoju kuću!

Ako ste spremni da napravite svoj feng šui oltar, ali se osećate pomalo nesigurno, znajte da oni mogu biti zen, boemski, jednostavni ili živopisni.

Oltar je centralna tačka energije u vašem domu, neka vrsta spiritualnog centra vašeg doma.

Prvo, razmislite kako ćete koristiti svoj oltar. Dve najčešće upotrebe za oltar su za tihu meditaciju ili za podsećanje na duhovno i sveto tokom našeg svakodnevnog života. Kada saznate kako ćete koristiti svoj oltar, moći ćete da krenete u naredni korak.

Napravite sami unikatan i prelep sto za dnevnu sobu: jednostavan trik koji će vas potpuno oduševiti (FOTO + VIDEO)Napravite sami unikatan i prelep sto za dnevnu sobu: jednostavan trik koji će vas potpuno oduševiti (FOTO + VIDEO)Napravite jedinstven sto za dnevnu sobu - predivan komad nameštaja koji će oplemeniti vaš dom!

Pronađite dobru lokaciju za svoj oltar

Ako ćete koristiti oltar za tihu meditaciju, pronađite prostor u sobi koji će vam pružiti najbolje uslove za tu aktivnost. Savršen je ugao vaše spavaće sobe ili možda u vašoj kućnoj kancelariji. Ako želite da ovaj oltar bude svakodnevni podsetnik svetosti u vašem životu, najbolje je centralno mesto u vašem domu. U stvari, mesto pored kojeg vi i vaša porodica prolazite po ceo dan biće odličan podsetnik da tokom dana budete zahvalni i saosećajni zbog svega što imate u životu.

Napravite temelj za svoj oltar

Prvo će vam trebati sto ili druga ravna površina da biste postavili oltar. Ako ga koristite za tihu meditaciju, budite sigurni da imate nisku površinu, tako da možete podići jastuk za meditaciju ili stolicu i imati oltar u blizini.

Podloga

Baš kao što prostirka ili tepih stvara koheziju u sobi oltarna tkanina pomaže stvaranju kohezije na vašem oltaru, spajajući sve predmete.

Tkanina može biti nešto zaista posebno, komad svile čipke ili štagod poželite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.