Dom kao hram opuštanja

Nema mesta kao što je dom. Kada stignete kući na kraju napornog radnog dana potreban vam je prostor samo za vas. Bilo da volite da se bacite na krevet prekriven mekanim jastucima, uživate u mirisu sveže pečenih kolača ili vam je potrebna masaža umornih stopala, najbolji osećaj na svetu je onaj da ste “kod kuće”...

Dom kao utočište

Dom kao utočište

Dom je simbol sveta, našeg mini sveta, naše lične Majke Zemlje. Dom je mnogo više od mesta za život, dom je sklonište, mesto bega i isceljenja gde nas okružuju mir i spokojstvo. On je naše utočište, kutak gde možemo da se oslobodimo i uživamo u sebi. Bilo da živite u malom stanu ili u porodičnoj kući, vaše okruženje treba da vas inspiriše i podseća na ono što vam je važno u životu – ono što vam je najsvetije. Kada dom postane naš prioritet, on postaje i mesto predaha na kome istinski možemo opustiti telo i dušu. To je mesto bega i povlačenja od naših svakodnevnih obaveza i dužnosti u svetu.
Isceljujuće okruženje koje hrani mentalne, emotivne, fizičke i duhovne potrebe. Mesto tople, mirne energije.

Naš lični hram u kome se osećamo sigurno, zaštićeni i zbrinuti. Stvaranje utočišta daleko od stresova posla i buke spoljnog sveta pomaže nam da usporimo i da se osećamo uzemljenije. Okruživanje lepotom i predmetima koji nas inspirišu drži nas u dodiru sa našim snovima i ciljevima. Stvaranje tople atmosfere utočišta je stvaranje osećaja dobrodošlice i ugodnosti. Kada naučimo kako da usporimo, pojednostavimo i stvorimo okruženje koje neguje naš duh,  život će nam svakako postati harmoničniji i uravnoteženiji.

Svako od nas zaslužuje lično utočište, svoj privatni prostor gde može uživati u muzici, čitati, meditirati ili jednostavno biti sa svojim mislima. Neko ceo prostor ima samo za sebe, neko sobu kao svoju privatnu odaju, a neko samo svoj poseban kutak poput udobne fotelje u uglu. Koliko god veliko ili malo bilo vaše lično sklonište, učinite ga što prijatnijim. Udovoljite sebi i otkrijte duh svog prostora. Ispunite ga pravom atmosferom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.