Da li je zaista dobro u kući držati hvatač snova: nećete verovati šta zapravo ova amajlija donosi u vaš dom

Budite oprezni! Ako u svom domu imate hvatač snova, ovo treba što pre da uradite!

Prema verovaju Indijanaca, svako ko iznad svog kreveta drži okačen hvatač snova, imaće predivne i najlepše snove i svake noći spavaće mirno i spokojno, piše Lovesensa.

Kako bio hvatač snova zaista imao efekta, veruje se da mora biti ručno izrađen. Kolut se pravi od vrbe, mrežica od prirodne tkanine, a ukrašava se perjem i perlicama. Originalni hvatač snova ispod koluta treba da ima 3 pera.

10 moćnih amajlija koje treba da imate u kući: privlače najlepše stvari u vaš dom10 moćnih amajlija koje treba da imate u kući: privlače najlepše stvari u vaš domCrvena boja u domu donosi sreću, a Fatimina ruka nas štiti od uroka!

U indijanskoj kulturi roditelji stavljaju hvatač snova u dečije sobe kako bi deca bila zaštićena od noćnih mora i negativne energije.

Mreža na hvataču snova treba da liči na paukovu mrežu. Mreža treba da bude vezana u 8 čvorova, jer broj 8 simbolizuje 8 paukovih nogu, a pauk je simbol učenja, mudrosti i energije.

Ovaj cvet je magična amajlija: veruje se da svakome donosi ljubav i srećuOvaj cvet je magična amajlija: veruje se da svakome donosi ljubav i srećuVeruje se da je nastao iz Evinih suza - đurđevak je cvet sreće i ljubavi!

Prema legendi, hvatač snova ima mrežu kako bi se u njoj uhvatili negativni snovi koji nestaju iz hvatača kada Sunce izađe, dok se dobri čuvaju kako bi se jednog dana manifestovali. Takođe, postoji verovanje da hvatač snova treba držati pored prozora u spavaćoj sobi kako bi loši snovi što pre napustili životni prostor.

Ipak, hvatač snova ne služi samo za filtriranje snova. Indijanci su ga koristili i kao totem (sveti predmet) koji privlači pozitivnu enegiju i ima moć da neutrališe negativne energetske vibracije.

Hvatač snova je lep ukras, naročito ako volite boho stil u enterijeru. Ukoliko želite da njegova magija proradi, važno je da bude napravljen po već pomenutim uputstvima.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.