Cveće koje privlači sreću u ljubavi: 6 saveta za negovanje romantičnih orhideja

Veruje se da cvet orhideje privlači novu ljubav i magiju u spavaćoj sobi, a evo kako da gajite ovu romantičnu biljku!

Budući da je orhideja cvet koji domu daje notu sofisticiranosti, vriedi znati svaki trik koji može pomoći da ove lepotice potraju što duže.

Na svetu postoji više od 30000 vrsta orhideja i gotovo 7 puta više hibrida, a koja god vrsta ove egzotične biljke da je u pitanju, sigurno će prostor u kojemu se nalazi uneti eleganciju i nežnost.

Čaroban cvet orhideje u feng šuiju koristi se za pronalazak nove ljubavi. Ukoliko ste usamljeni, iskoristite magiju orhideje i čuvajte jednu u spavaćoj sobi, na noćnom ormariću pored kreveta.

3 magična biljke za sreću, ljubav i uspeh: evo koje cveće treba da negujete u svom domu (FENG ŠUI)3 magična biljke za sreću, ljubav i uspeh: evo koje cveće treba da negujete u svom domu (FENG ŠUI)Privucite ljubav, novac i sreću uz pomoć 3 magične feng šui biljke!

Bez obzira koju vrstu imate, ove male tajne svakako će biti od koristi za gajenje orhideja:

1. Ako biljku tek kupujete, kupite onu koja već ima cvetove. Bez nekog posebnog razloga, ali zašto ne biste uživali u toj privilegiji ako već imate priliku.

2. Pre nego što se odlučite da kupite orhideju uverite se da li imate uslove za nju. Raznim vrstama odgovaraju različite temperature, pa ako je na primer vaš stan jako teško zagrijati zimi, zaboravite na vrste koje traže gotovo tropske uslove.

Orhideje vole i svetlo, ali ne direktnu izloženost suncu, pa vodite računa i o tome koliko svetla uopšte imate u stanu i kako su vam prozori orijentisani. Najbolje će uspevati na južnim i istočno orijentisanim prozorima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.