Čuvena feng šui tajna za izbacivanje loše energije iz kuće: stavite ovo u spavaću sobi i privucite sreću

9 predmeta koje treba da imate u spavaćoj sobi - feng šui stručnjaci otkrivaju kako da lošu energiju u kući zamenite pozitivnom!

Feng šui je kineska veština življenja i uređenja prostora stara više od 6000 godina prema kojoj u svoj život možemo prizvati pozitivnu životnu silu ako pravilno uredimo svoj dom.

Pravila feng šuija kažu da je jedna od najvažnijih prostorija u domu spavaća soba jer ona sadrži našu ličnu energiju. Ako naša spavaća soba ima nestabilnu, slabu ili negativnu energiju, to će se odraziti na naš lični život i veze.

Feng šui pravila za dnevnu sobu: kako sprečiti kruženje negativne energije u domuFeng šui pravila za dnevnu sobu: kako sprečiti kruženje negativne energije u domuKoja boja privlači novac, a šta treba da izbacimo iz dnevne sobe - feng šui pravila za sreću, obilje i ljubav u domu!

Energiju sobe i života možete isceliti unošenjem devet predmeta u spavaću sobu. Zašto baš devet? Zato što je to povoljan broj koji simbolizuje tranziciju, prelaz u nešto bolje, novi početak.

1) Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte takozvane king size krevete jer oni unose razdor i razmirice u spavaću sobu.

Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i smanjujete zajedništvo.

2) Difuzer za eterična ulja

Osim što divno mirišu, eterična ulja imaju isceliteljska svojstva i opuštaju nas nakon napornog dana.

Izaberite ulje kakvo vam najbolje odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine koje se preporučuje za spavaću sobu.

3) Crni turmalin i čisti kvarc

Ova dva minerala zajedno pružaju balans i zaštitu. Crni turmalin vas prizemljuje,čisti sobu od elektromagnetskih sila koja utiču na naš san i zdravlje, istakla je arhitekta i stručnjak za feng šui Anjie Cho za MBG.

U četiri kugla sobe potrebno je staviti crni turmalin, a zatim čisti kvarc staviti na sredinu sobe.

4) Dva noćna ormarića

Ne moraju biti jednaki, ali svakako biste trebali imati dva bez obzira na to imate li partnera ili ne.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.